In perioada 12-14 august, la Complexul Turistic Pestera muierilor se va organiza Trofeul Jnepenilor, fiind ce-a de-a V-a etapa a  Campionatului National de Turism Sportiv „Stafeta Muntilor”, 2016 organizata de catre Asociatia pentru Tineret Sport Turism si Ecologie JNEPENII.

Trofeul Jnepenilor 2016 | ce-a de-a V-a etapa a Campionatului National de Turism Sportiv „Stafeta Muntilor”
Trofeul Jnepenilor 2016 | ce-a de-a V-a etapa a Campionatului National de Turism Sportiv „Stafeta Muntilor”

Locatia exacta este Complexul Turistic Pestera muierilor din Baia de Fier (judetul Gorj), la intrarea Nordica in Cheile Galbenei.

Legendele locului spun ca in acesta zona s-a retras liderul spiritual al dacilor, Zamolxe, iar tot aici este locul in care Decebal, marele conducator dac, a ales sa ascunda comoara neamului.

Trofeul Jnepenilor 2016 este un eveniment ce cuprinde o gama variata de activitati in aer liber – trekking, orientare sportiva, cunostinte turistice, escalada, trasee pe via ferrata si alte jocuri in aer liber. Organizatorii va recomanda sa explorati zonele Cheilor Galbenului, ale Oltetului si imprejurimile, sa urcati varfuri ce domina zarea iar seara sa va destindeti in jurul focului de tabara, la concursurile de creativitate

La acest eveniment nu se percep taxe de participare si poate participa oricine.

Detalii: stafetamuntilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here