Transilvania Rookie Fest - Arena Platos | concurs snowboardPentru a doua oara, Romania intra in circuitul mondial World Rookie Tour, cea mai importanta competitie din lume dedicata snowboarderilor ce inca nu au implinit 18 ani.

Cea de-a doua editie a Transilvania Rookie Fest va avea loc la Arena Platos, intre 27 si 29 ianuarie 2012 si va reuni la start tineri snowboarderi din Europa. World Rookie Tour este o competitie internationala formata din mai multe etape ce se desfasoara din Cehia in Australia si din Chile in Canada, marea finala urmand sa aiba loc in Austria, la Ischgl.

Tinerii snowboarderi sunt impartiti in doua categorii de varsta, Rookies, tineri nascuti intre 1 ianuarie 1994 si 31 decembrie 1996, si Grooms, cei nascuti dupa data de 1 ianuarie 1997. Ambele sectiuni sunt divizate in grupe de fete si baieti.

Concursul gazduit de Arena Platos este cotat la doua stele si este cea de-a doua etapa din World Rookie Tour. Competitia incepe anul acesta in Livigno, Italia, trece prin Franta, Canada, Cehia, Chile si Australia iar finala este programata intre 11 si 15 aprilie pe partiile din Ischgl, Austria.

Transilvania Rookie Fest va avea loc, ca si anul trecut, in Fun Park-ul Arena Platos. Fata de sezonul precedent, suprafata Fun Park-ului s-a dublat, noi elemente de dificultate medie si avansata fiind adaugate, pentru si mai multa adrenalina.

„Fun Park-ul va fi deschis in curand iar toti cei ce doresc sa se antreneze pentru Transilvania Rookie Fest sunt bineveniti. Ne bucuram ca putem organiza si a doua editie a acestei competitii, sper ca snowboardul sa devina din ce in ce mai cunoscut si practicat in Romania”,
spune Martin Freinademetz, organizatorul competitiei si multiplu campion mondial si european la snowboard.

Concurentii romani ce doresc sa se inscrie la Transilvania Rookie Fest pot descarca documentele de inscriere pe www.arenaplatos.ro/evenimente iar informatii suplimentare pot fi obtinute pe mail, la adresa cristina.badiu(at)arenaplatos.ro.

Toti tinerii snowboarderi trebuie sa aiba acordul parintilor sau tutorelui pentru a se inscrie in acest concurs.

detalii pe www.arenaplatos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here