Tare ca Piatra | editia 7

Dorim sa transmitem un mesaj de maxim interes entuziastilor de adrenalina si practicanti ai sporturilor extreme, evenimenul TARE CA PIATRA a ajuns acum la cea de-a 7-a editie si va avea loc in Piatra-Neamt, in weekend-ul 21-22 iulie 2012.

Tare ca Piatra este un eveniment de proportii uriase, care se axeaza pe DOWNHILL, SKATEBOARD, iar din acest an si pe STREETBALL. Expertii in role si BMX vor tine demonstratii pentru audienti, incantandu-ne cu cele mai hot trick-uri.

De-a lungul anilor, s-a incercat realizarea unui festival care sa se afle permanent intr-o perfecta simbioza cu cererile si asteptarile concurentilor, asa ca premiera acestei editii, proba de Streetball, urmareste sa largeasca orizonturile evenimentului si sa atraga si sportivii dedicati acestui tip de competitie.

Pentru spiritele incinse de competitia celor mai buni dintre cei mai buni, atat din tara, cat si din vecinatati, se pregateste si un moment de „respiro”, petrecerea Tare Ca Piatra. Evenimentul muzical ii va aduce printre noi pe Suie Paparude, Dj Gojira, alaturi de 2 live band-uri locale si o armata de DJ pregatiti sa zguduie muntii.

Editia 2012 a festivalului este organizata de Fundatia Ileana in parteneriat cu Asociatia Sportiva SHACK, alaturi de BURN si Radio Guerilla, cu sprijinul Primariei Piatra-Neamt.

Pentru alte informatii despre concurs, inscrieri sau orice alte detalii, vizitati site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.ro sau pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here