Cu o saptamana inainte de TARE CA PIATRA, revenim cu informatii suplimentare pentru o mai buna desfasurare a evenimentului.

Tare ca piatra | editia 10

Avand in vedere ca intram in linie dreapta cu evenimentul, tinem sa va reamintim urmatoarele:
1. Inscrierile online sunt obligatorii, pentru toate probele!
2. Pentru a beneficia de pachetele Early Bird (taxe de inscriere reduse), plata se face in avans, prin virament bancar, pana la data de 20.08.2015, ora 12:00.
3. Acordul pentru minori poate fi accesat din formularul de inscriere, trebuie downloadat, completat si semnat de catre unul dintre parinti. Cu acest Acord trebuie sa va prezentati in ziua concursului. Acordul NU trebuie sa fie legalizat de catre un notar!

intr-o alta ordine de idei, distractia participantilor este foarte importanta pentru noi, de aceea organizam un party in cinstea lor in noaptea dintre 22-23 august. Argatu si cei de la Bass Turbat alcatuiesc line-up-ul de anul acesta, alaturi de trupa Parannoya, dar si de LowCut&BeatMasher, ambii din Piatra-Neamt. Petrecerea are loc pe Muntele Cozla, in Igloo-ul de pe Platou, participantii avand acces gratuit pe baza bratarii primite la inscriere. Accesul se poate face cu telegondola, dar drumul este accesibil si cu masina pentru cei ce vor sa aleaga aceasta varianta.

Programul detaliat al festivalului, dar si cateva optiuni de cazare cu pret special pentru concurentii Tare ca Piatra pot fi gasite pe website-ul evenimentului, sectiunea FAQ.

Mai multe informatii se gasesc:
– pe website-ul evenimentului: www.tarecapiatra.org
– pe pagina oficiala de Facebook: facebook.com/tarecapiatra.neamt
– pe pagina Event-ului de Facebook: facebook.com/events/1610005772605768/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here