Pe 20-21 Iulie a avut loc a 8a editie de Tare Ca Piatra (Downhill, Skate, Role, Streetball, HandMade, Party – Doc&Deliric ~ High Jet ~ Romanian Beatboxers).

Am avut un numar de aproximativ 400 concurenti per total, iar lista cu finalistii poate fi gasita pe site-ul oficial al festivalului – www.tarecapiatra.org si pe Grupul de Facebook Tare Ca Piatra. Premiile in bani, cat si produse au depasit 4.000 Euro in cadrul acestei editii.

Am avut de toate: invitati de peste hotare, concursuri partenere, public foarte activ, locatie centrala, calatorii cu telegondola spre party si show-uri incendiare la fiecare proba in parte.

Acum ca s-a incheiat, organizatorii Tare Ca Piatra 08 se declara mandri de aceasta editie a festivalului si doresc sa multumeasca tuturor celor care ne-au sprijinit in realizarea unui eveniment legendar.

Multumim in primul rand pentru sprijinul si intelegerea de care au dat dovada an de an partenerii oficiali: Primaria Piatra-Neamt si Perla Invest.

Multumim Radio Guerrilla – partener MEDIA Oficial.

Multumim sponsorilor principali: Winmarkt, Champion, Dinamic 92 si Medasimpex pentru sprijinul acordat.

De asemenea, suntem recunoscatori si urmatorilor sponsori ai acestei editii: Averesti – Podgoria Husi, Area 52, Mondo F Distribution – Kali, Bodega, Maia Outdoor, Smoking, Tabacioc.

Speram sa continuam parteneriatele cu urmatoarele concursuri nationale si entitati: Sport Arena Streetball, We Tour, Bacau Streetball Challenge, Transylvanian Rippers, Chiatra, Hard Enduro, Centru de Cultura “Carmen Secularae”, Cozla Music Fest si Tabara de Skate Tare Ca Piatra.

Tinem sa multumim tuturor partenerilor media, care ne-au promovat festivalul si au dat de veste-n toata tara: Zile si Nopti, Dirt Bike, SUB 25, Vice, Free Rider, Extreme Addict, Liber in miscare, Feeder, Styles.ro, Hip Mag, Anyplace, Cityneamt.ro, Skateboard Romania, Skating the Fish, 1TV.

Multumim echipei care s-a ocupat de imaginea festivalului – grafica si web design: Alexandru Andrasoni si Tudor Bostan, lui Bogdan Ceangu – realizarea teaser-ului si celor de la Wanderlust pentru logo, filmari si after movie.

Nu neglijam nici echipa de Voluntari, care ne-a fost alaturi in toata aceasta perioada.

Pentru orice fel de feedback sau sugestii pentru editiile viitoare, puteti oricand sa ne contactati la tarecapiatra6(at)gmail.com.

Speram ca v-ati distrat cu totii si va asteptam si in 2014, sa zguduim muntii…si mai tare…tot la TARE CA PIATRA.

Follow up si catebva poze gasiti aici:

extremeaddict.ro/stiri/din-alte-orase/tare-ca-piatra-editia-nr-8-followup.html

Mai multe poze se gasesc pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului:

facebook.com/tarecapiatra.neamt/photos_albums

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here