Cand? 7 si 8 iulie 2012,
Unde? Azuga.

Surmont Club va invita si anul acesta pe 7 si 8 iulie la Azuga pentru a treia editie a Surmont MTB Challenge, un concurs de anduranta desfasurat in idilica vale Azuga, strajuita de peisajul nepretuit al muntilor Baiului si al Bucegilor.

Potecile intinse si line se impletesc cu cele abrupte si tehnice, umbra bradului trainic vegheaza cele mai rapide trasee, iar caprioara si veverita sunt spectatori legitimi ai unui eveniment pentru iubitorii de natura si de biciclete.

Surmont Mountain Bike Challenge 2012 | editia 3

La al treilea an de desfasurare, Surmont MTB Challenge este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati.

Pentru concursul de pe 8 iulie vor fi din nou trei trasee de dificultate diferita si mai multe categorii de concurs, astfel incat fiecare sa se poata simti in largul sau pe parcursul acestei confruntari. De asemenea, va asteapta si diverse premii speciale, precum “King Of The Hill”, trofeul pentru cel mai bun catarator, si “Speed Master”, distinctia pentru cel mai aprig coborator.

Sambata 7 iulie riderii si publicul pot lua parte la “Trek Fest 2012”, adica workshop-uri tematice si sesiuni de teste oferite de Trek, iar seara sunt invitati la un foc de tabara si la o calatorie in trecut cu proiectii de filme din arhiva de evenimente Surmont.

Surmont Mountainbike Challenge 2012 este un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Orasului Azuga, sustinut de Surmont Sport, reprezentantul Trek Bicycle Corporation in Romania si este sinonim cu 18 ani de la primul eveniment de mountainbiking organizat de Surmont Club in 1994, la Sibiu.

pagina oficiala a concursului: maraton.surmont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here