Surmont Gravity Enduro Jam 2011Cand? 16 – 18 septembrie 2011,
Unde? Cheile Gradistei.

Pregatiti-va bicicletele, slefuiti-va tehnica de dat si antrenati-va gambele. Surmont va asteapta la Cheile Gradistei intre 16-18 septembrie pentru Gravity Enduro Jam 2011!

Locul de desfasurare este unul cu totul si cu totul iesit din comun. Cheile Gradistei-Fundata sunt un resort privat, situat intr-un ambient natural sublim, in inima muntilor. Pachetul de participare la eveniment va include diverse optiuni de cazare, masa, spa, acces la traseu si barbeque party intr-un areal renumit atat in tara cat si peste hotare.

Va asteapta doua trasee:
– primul (Iac 3,4 km si 370 m dif. de nivel)este unul facil, accesibil si distractiv, dar care nu este unul de downhill in sensul actual al cuvantului, desi accentul se pune tot pe gravitatie;
– al doilea (Alf 2,2 km si 370 m dif. de nivel) este felul principal si totodata partea rafinata a meniului: downhill pur sange, a la carte, pe un traseu provocator, cu elemente specifice, modelat de eternul si fascinantul nostru teamrider Kinda Geza.

Participantii au la dispozitie 3 zile in care se pot da pe cele doua trasee cat de mult ii tin plamanii, mainile si picioarele. Iesit din comun este faptul ca toate mansele zilei de concurs, fara exceptie, vor fi cronometrate si afisate, ceea ce inseamna ca riderii vor putea observa la cald evolutiile lor, se vor lua in calcul cele mai bune manse obtinute pe ambele trasee.

Taxa de inscriere este de 130 lei și include transportul concurenților la start in toate cele 3 zile ale evenimentului și o cina barbeque sambata seara.

Categoriile de concurs sunt urmatoarele:
Barely Legal – 14 – 16 ani (concurenți nascuți intre 1995-1997)
Powerage – 17 – 29 ani (concurenți nascuți intre 1982-1994)
Stoneage – peste 30 ani (concurenți nascuți in 1981 și mai devreme)

Pentru inscrieri accesati pagina oficiala a evenimentului gravityjam.surmont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here