Rocket Bike Fest | editia 2Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country care isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber.

Competitia se va desfasura in Padurea Cernica, pe o bucla de traseu de 12,5 km ce va fi parcursa de 4 ori de concurentii categoriei Elite si de 2 ori de concurentii categoriei Hobby.

Copii cu varsta pana in 14 ani sunt invitati sa se inscrie la categoria Family, insotiti de un adult, iar aceia care doresc sa participe neinsotiti se pot inscrie la categoria Copii.

Evenimentul va fi gazduit la fel ca la prima editie de Phoenix Aventura Parc, o locatie de 2.5 ha, unde concurentii si sustinatorii lor vor putea parcurge opt trasee de catarare cu dificultati progresive si se vor putea angrena in diverse scenarii de paintball.

Fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre programe gratuite destinate copiilor Asociatiei HelpAutism, in cadrul Centrului situat pe Str. Delea Noua nr. 36, sector 3.

S-au deschis inscrierile Editiei II Rocket Bike Fest, din data de 21 septembrie 2013. Formularul de inscriere poate fi completat accesand link-ul rocketbike.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here