Pe 25 februarie, Masivul Oslea din Muntii Valcan va fi cucerit de 130 de schiori si snowboarderi, in singura competitie de hike&ride din Romania, Red Bull Oslea Hiride.

Update:
Red Bull Oslea Hiride 2017 | 111 schiori si snowboarderi au cucerit muntele | poze si clipuri
detalii aici

La startul competitiei Red Bull Oslea Hiride, se vor afla atat veterani, care au participat la toate cele cinci editii precedente, dar si concurenti care vin pentru prima oara sa-si testeze limitele. Printre veterani ii regasim pe Sonia Dragan, Paul Affmeser, George Mositiu, Ionut Pintican sau Florina Cont. Ei sunt cei care revin an de an cu placere, iar cei noi vin in catarea unei experiente cu totul diferita.

Cu ce se diferentiaza Red Bull Oslea Hiride de alte competitii de schi si snowboard?

In primul rand, concursul se desfasoara intr-o zona salbatica din Masivul Oslea, Muntii Valcan, in vecinatatea Parcului National Retezat, fara partie amenajata sau instalatie care sa te duca pe varful muntelui.

In al doilea rand, pentru ca trebuie sa iei muntele la picior, timpul in care urci versantul va conta in clasamentul final. Asa iti testezi si conditia fizica, nu numai abilitatile tehnice si de stil atunci cand cobori, in fata juriului.

La Red Bull Oslea Hiride vin rideri cu experienta in freeride si este impartit in doua sectiuni – schi si snowboard, fiecare dintre sectiuni incluzand patru categorii – feminin open, masculin open, feminin pro si masculin pro.

Ce spune Ionut Pentecan, unul dintre veterani?
“Red Bull Oslea Hiride este genul de competitie la care vii de placere. Asa ca nu trebuie decat sa te bucuri de fiecare moment, de urcare, de natura, de zapada, de oameni si nu lua lucrurile prea in serios. Si astfel vei simti despre ce este vorba aici cu adevarat”.

Si da, partea frumoasa la Red Bull Oslea Hiride, este ca nu trebuie sa participi la competitie pentru a te bucura de el. Chiar daca esti sustinator sau spectator, vei experimenta o aventura unica, alaturi de oameni pasionati care nu stau pe ganduri cand vine vorba de adrenalina.

Asadar, ne vedem pe 25 februarie la Campusel sa scriem impreuna inca un capitol in istoria Red Bull Oslea Hiride. Pana atunci, bucurati-va de zapada!

Detalii pe pagina dedicata evenimentului www.redbull.com

Ride ON, ride safe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here