Pimp My Bike! | proiect Verde pentru Biciclete

0
160

Pimp My Bike! | proiect Verde pentru BicicleteCand? 15 noiembrie – 2 decembrie 2011
Unde? Timisoara

Inspirat de celebra emisiune de pe canalul de televiziune MTV, “Pimp my ride”, proiectul “Pimp My Bike” const in organizarea unui concurs online, a carui finalitate presupune transformarea unor biciclete obisnuite in biciclete extraordinare.

Proiectul vine in continuarea actiunilor realizate in cadrul unor evenimente de anvergura, precum : Street Delivery –iunie 2011, Festivalul PLAI – septembrie 2011 si Pedalarea de Toamna – din octombrie 2011. Dat fiind faptul ca in cadrul acestora, au fost transformate peste 30 de biciclete, s-a decis dezvoltarea conceptului de “Pimp My Bike”.

Perioada de derulare a proiectului este 15 noiembrie – 2 decembrie 2011.

Procedura de derulare a concursului este urmatoarea:
– biciclistii sunt invitati sa trimita o fotografie cu bicicleta lor pe adresa de mail: contact(at)pedaleaza.ro, impreuna cu motivele pentru care doresc sa isi modifice bicicleta
– fotografia si motivele vor fi publicate pe pedaleaza.ro
– in urma publicarii pe site, se vor posta pe pagina de Facebook fotografia, cu numele posesorului si cu link-ul catre articolul de pe site

Primii 5 concurenti care strang cele mai multe like-uri, vor castiga personalizarea bicicletei si alte premii Verde pentru Biciclete (elemente de securizare, semnalizare a bicicletei). Actiunea de personalizare a bicicletelor va avea loc in primul weekend din luna decembrie (3-4.12.11).

detalii pe pagina oficiala a venimentului pedaleaza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here