Pedalarea de Primavara 2012

0
133

Pedalarea de Primavara 2012Cand? 22 aprilie 2012,
Unde? Timosoara, Platforma Timco.

A venit primavara si in acelasi timp un nou eveniment Verde pentru Biciclete. Pe 22 aprilie 2012 se anunta pedalat in satra pe strazile Timisoarei. Lasa-ti grijile acasa si vino cu bicicleta, sa redescoperim primavara si bucuria de a pedala in orasul de pe Bega!

Plecarea va fi de pe Platforma Timco (Intersectia Str. Gheorghe Lazar – Calea Circumvalatiunii) la Casa Verde pentru Biciclete incepand cu ora 10:00.

Traseul cuprinde tot orasul dupa cum urmeaza: Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului –  Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii.

Nu uita sa aduci fluiere, claxoane sau alte instrumente de galagie.  Pedalarea de Primavara da startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfasurate in sezonul cald. Pedalam impreuna pentru un stil de viata mai sanatos, pentru egalitate in trafic si pentru un oras mai putin poluat.

detalii: www.pedaleaza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here