Padina Fest 2015 | a 6-a editie de distractie la cea mai mare altitudine
Padina Fest 2015 | a 6-a editie de distractie la cea mai mare altitudine

Pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane, pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura, sfarsitul lunii iulie este similar cu o noua editie de Padina Fest.

pin Padina, Busteni

date 23-26 iulie

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest si pentru editia din 2015 a festivalului, care se va desfasura in perioada 23-26 iulie pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine.

Conform traditiei, in timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete – Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene,ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor. Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie vor sustine concerte Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Niste Baieti.

Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, iar Firkin(HU) vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze. Filarmonica Muntenia va pregati un program cu totul special pentru diminetile de sambata si duminica. Alti artisti vor fi confrimati in perioada urmatoare si vor completa line-up-ul festivalului.

detalii: padinafest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here