Oslea Hike & Ride Challenge | concurs de ski si snowboardPe 3 martie,  2012, Clubul Alpin Valea Jiului in parteneriat cu Primaria Orasului Uricani, Salvamont Uricani si Salvamont Lupeni, va organiza prima editie a “Oslea Hike & Ride Challenge” (Oslea HRC) concurs de ski si snowboard ce va avea loc in Masivul Oslea, Muntii Valcan, judetul Hunedoara.

Oslea HRC reprezinta un challenge in adevaratul sens al cuvantului, acesta punand accent nu doar pe capacitatile tehnice ale concurentilor ci si pe calitatile fizice ale acestora. Oslea HRC este singurul concurs de freeride din tara noastra care include si partea de urcare a versantului, astfel ca participantii isi vor demonstra nu numai aptitudinile si calitatile de rideri in timpul coborarii versantului ci si rezistenta pe parcursul hike-ului de aproximativ 2-3 ore de la inceputul concursului.

Toti participantii trebuie sa aiba implinita pana la data concursului varsta de 18 ani.

Pentru informatii legate de inscrieri, regulament, programul competitiei sau alte detalii ale evenimentului puteti accesa site-ul oficial al evenimentului oslea HRC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here