On Top of the World | Bike Fest | editia 3Sambata, 21 iulie 2012, la Sinaia, va avea loc “On Top of the World” Bike Fest, competitie din seria TeamXpert Sport Events, oferita de Isostar, in parteneriat cu Primaria Sinaia.

Ajuns la a treia editie, “On Top of the World” este un concurs unic in Romania. Este singura competitie de mountainbike uphill, sosirea fiind la peste 2500 m, in Parcul Natural Bucegi.

Cei mai abili cataratori se vor intrece la categoria Elite Ride – “OMU pe 2 roti” Bike Challenge, urcand din Sinaia pana la Vf. Omu (2507 m). Cei care vor sa isi menajeze fortele si totusi sa guste din frumusetea traseului la mare altitudine pot concura intre Cota 2000 si Babele.

Sunt 4 categorii de niveluri diferite la care se poate concura, astfel incat toata lumea sa se simta bine, indiferent de nivelul de pregatire:
Easy Ride, traseul fiind pe Platou, intre Cota 2000 si Babele,
Hobby Ride, la care se concureaza intre Sinaia si Cota 2000,
Profi Ride, intre Sinaia si Babele,
Elite Ride, intre Sinaia si Vf. Omu.

Castigatorii vor fi premiati cu medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Isostar, Aventuria, Libraria Sophia, Calipso, Asociatia “Tabere cu Suflet”, Old Nick Pub si Asociatia “Sportul pentru Toti”.

Inscrieri precum si alte detalii pe www.ontopoftheworld.ro

1 COMENTARIU

  1. 1972 din primul meu salar,imi cuapmr o scula ruseasca,harkov semicursiera grea de 25 kg,deh,sa pui mitraliera zb pe ea elan de tinerel de 22 giurgiu-sinaia-cuibul dorului,saua dichiu,piatra arsa-babele.ptr.acele vremuri s-a crucit cabanierul vechi de la babele,originar din risnov,ai de o seama cu mine trebuie sa-si aduca aminte de el.foaie de 48 cu pinionul mare de 27,nu era suficienta calcatura ptr.urcat asa pante,mai pe linga impingind la tank dormit la babele,coborit in sinaia cu dat doar citeva pedale,ca era la vale suit la tren ca era peste poate sa ajung la gr tot calare pe tank.am mai facut ture tari cu pretenarii de o virsta,ma ajuta ca faceam si ciclism la gr,era un club bunicel in acele vremuri,unirea giurgiu.cind vad ce scule sunt in ziua de azi uitai sa va zic ca o tura in cheile bicazului am facut-o pe un tandem facut din doua carpati,sudate,rulota era un carucior de butelii adaptat ca port cort si bagaje va zisei toate astea ca sa stiti cam cum era cu cicloturismul in urma cu aproape 40 ani,muschi si entuziasm trebuia,restul ne descurcam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here