Mountain Dew | MOFILM video competition

0
186

mofilm Mountain DewMountain Dew anunta deschiderea competitiei internationale MOFILM in Romania. Cel mai indraznet spot audio-video va fi premiat cu 10.000 dolari si o excursie la Barcelona

Incepand cu 21 decembrie 2010 si pana pe 31 ianuarie 2011, pasionatii de film pot raspunde printr-un montaj audio-video original si indraznet temei creative lansate de Mountain Dew in cadrul competitiei MOFILM, proiect artistic global. Concursul de film international este deschis pentru prima oara si participantilor din Romania sub sloganul Extreme meets film. Acestia concureaza alaturi de realizatori de scurtmetraje din intreaga lume pentru marele premiu de 10.000 de dolari si o excursie la festivitatea de premiere care va avea loc la Barcelona in februarie 2011.

Mountain Dew aduce pentru prima oara in Romania competitia MOFILM, fiind unul dintre brandurile care sustine tinerii creativi sa-si distribuie scurtmetrajele. MOFILM este o organizatie globala a carei activitate a inceput in 2007 si s-a remarcat ca pionier in promovarea continutului audio-video pentru telefoane mobile. Impreuna cu personalitati precum Robert Redford, Kevin Spacey, Isabella Rossellini si Spike Lee si prin colaborarea cu numeroase branduri, MOFILM sprijina o comunitate globala de realizatori amatori si pasionati de film.

Pentru festivalul de film de la Barcelona din februarie 2011, Mountain Dew prezinta o tema de lucru ce trebuie rezolvata pana pe 31 ianuarie 2011 prin intermediul unui spot de brand cu durata intre 45-120 secunde. Competitia este deschisa la nivel international si este adresata tuturor realizatorilor (amatori) de film.

Mountain Dew impreuna cu MOFILM

Tema creativa lansata de Mountain Dew este disponibila pentru download pe situl www.mountain-dew.ro si este in linie cu trasaturile brandului: aventura si nonconformism intr-o nota de umor aparte. Pentru a castiga marele premiu de 10.000 de dolari si participare la gala exclusivista de premiere de la Barcelona, concurentii trebuie sa urmeze cativa pasi simpli: sa realizeze montajul audio-video intre 45-120 de secunde iesit din tipare, dar in conformitate cu regulile prezentate pe site-ul competitiei.

Toate montajele audio-video ce respecta criteriile competitiei vor fi vizionate de un juriu online specializat direct pe www.mofilm.com, criteriile de evaluare fiind rezolvarea temei creative intr-o maniera originala, cu potential de viral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here