Sambata trecuta, Mos Ion Roata, distribuitorul bicicletelor americane Felt in Romania, a participat, in calitate de sponsor, la editia de toamna a maratonului Comana Bike Fest. Dupa cum si numele spune, evenimentul are loc in padurea Comana, la aproximativ 40 km sud de Bucuresti.

Evenimentul s-a desfasurat pe o vreme superba de toamna si a reunit la start iubitorii de natura si bicicleta. Editia de toamna a evenimentului a strans aproape 500 de concurenti, un numar foarte mare de oameni daca ne gandim ca media de participare la acest fel de concursuri este in jur de 250. Concurentii au avut la dispozitie doua trasee offroad de lungimi si dificultati diferite care trebuiau parcurse pe bicicleta in cel mai scurt timp posibil.

Mos Ion Roata la Comana Bike Fest

Mos Ion Roata a fost prezent la fata locului pentru a sustine evenimentul si acorda premii in calitate de sponsor. Distribuitorul bicicletelor Felt a contribuit cu vouchere si premii in bani oferite celor care au demonstrat ca sunt in stare sa parcurga in viteza si in siguranta traseele concepute de organizatorul evenimentului – TeamXpert.

Mos Ion Roata a avut si rolul de suport tehnic. Oricine a avut o problema de rezolvat la bicicleta inainte sau dupa concurs a putut veni la cortul Felt pentru a o remedia. Tot aici participantii au avut la dispozitie si un mic Bike Expo cu biciclete Felt si echipament si accesorii Catlike, XLC si Geax/Vittoria. In caz de nevoie concurentii si-au putut achizitiona echipament necesar temperaturilor de tomana sau piese de schimb necesare in timpul concursului.

Comana Bike Fest este unul din ultimele evenimente de ciclism ale sezonului competitional. Odata cu apropierea iernii si scaderea temperaturilor frecventa concursurilor de ciclism scade si ea. Tot la final este si campania de sustinere a comunitatii biciclistilor din Romania inceputa in primavara de Mos Ion Roata care in calitate de sponsor, in acest an a fost prezent la nu mai putin de 9 maratoane. Incepand cu noul sezon campania de sponsorizari va reincepe.

Mos Ion Roata SRL
Sos. Stefan Cel Mare 15, Bucuresti
Telefon/fax: 021-210.40.32
Email: info(at)mosionroata.ro
Website: www.mosionroata.ro
Branduri reprezentate:
Bicicletele Felt, anvelopele Vittoria-Geax, piesele si componentele de bicicleta XLC si castile de ciclism Catlike.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here