Maratonul Nordul Moldovei | prima editie

0
159

Maratonului Nordul Moldovei 2011Cand? 30 aprilie 2011
Unde? Botosani

Asociatia G.E.O.S. din Botosani va invita sa participati in data de 30 aprilie 2011 la prima editie a Maratonului Nordul Moldovei.

Competitia se adreseaza tuturor celor pasionati de ciclism, dornici sa evadeze din cotidian, sa paraseasca drumurile amenajate si sa se avante in padure pe poteci si drumuri care pot creea probleme de rezistenta fizica, de indemanare si orientare.

Pentru ca toata lumea sa fie fericita se vor amenaja doua trasee, de lungimi si dificultati diferite, si anume un traseu de aproximativ 24 km (pentru cei mai putin sportivi) si un traseu de aproximativ 49 km (pentru cei mai bine antrenati si echipati). Atat startul cat si sosirea vor fi comune.

Programul competitiei:

– 29 aprilie incepand cu ora 17.00 in rondul din fata liceului A.T. Laurian din Botosani incep inscrierile – zona de start
– 30 aprilie la ora 8.00 in zona de start vor continua inscrierile.
– 9.30 se face o sedinta tehnica, in care participantii primesc ultimile noutati referitoare la traseu si se recapituleaza aspectele legate de program si securitatea participantilor si insotitorilor.
– 9.50 concurentii sunt invitati sa vina la linia de start
– 10.00 are loc startul in prima editie a „Maratonului Nordul Moldovei”
– 11.00 la sosire sunt asteptati primii concurenti de la tura scurta la „Memorialul Eminescu” – Ipotesti
– 12.00 pot sa apara si concurentii de la tura lunga
– 16.00 inchidem cronometrele si incepem premierea iar la final tombola cu premii
– 18.00 se incheie oficial competitia
– dupa ora 18 concurentii sunt invitati sa se alature organizatorilor pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a primi un feed-back din partea participantilor si pentru a viziona un slide show cu fotografii facute pe traseu.

sursa: nordulmoldovei.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here