Macin XC | Mountain Bike Race

Macin XC, un eveniment care se vrea a fi cat mai complet, cu unul dintre cele mai grele trasee pentru Elite din Romania, traseul fiind realizat de Ionascu Marius “Maus”, pe ceea ce este “locul lui de joaca”.Daca vreti sa vedeti de ce Maus este unul dintre cei mai ai naibii rider de pe taramurile noastre, trebuie sa gustati “ce are in bidon” – traseul Elite.

Evident ca nu am uitat amatorii, cea mai frumoasa comunitate de oameni care ne-a fost dat sa o vedem si care pana la urma fac posibila chiar si existenta concursurilor de ciclism. Pregatit pentru ei avem un traseu care “pupa” traseul elitelor in mai multe puncte, dar care-i chinuie considerabil mai putin, aratandu-le in schimb motivul pentru care concursul se afla in Greci: frumusetile crestei celor mai vechi munti din Romania: Muntii Macin.

Update:
Macin XC, o noua provocare! Organizatorii vor sa va vada asudand, sponsorii din zona vor sa-i vedeti de aproape, voi ce doriti de la un concurs de MTB?

Desi la prima editie, au un pachet de inscriere putin peste “standardul” obisnuit la competitii de XC (cronometrare CIP, tricou personalizat, cupon catering, medalie finisher, diploma participare) prin introducerea posibilitatii de achizitionare la un pret subventionat a unui tricou de ciclism personalizat Macin XC.

Traseele: unul greu, ca pentru ELITE, cu o diferenta de nivel de peste 1100m si unul frumos, ca pentru amatori, cu o diferenta de nivel de doar 550m. Despre greutatea sau frumusetea lor va puteti da cu parerea din filmul de prezentare al traseului ELITE dar si din fotografiile facute pe traseul de amatori.

O mica tombola, un mic concurs dupa terminarea evenimentului, o tochitura dobrogeana, muzica, ceva vin – nu neaparat in ordinea asta.

Pentru cine ramane pentru a doua zi – cazarea se poate face la cort sau agroturism – se va organiza o “plimbare biciclista” la cautat testoase.

Pe langa toate astea, concursul este avizat de FRC, astfel ca “legitimatii” pot participa fara frica suspendarii.

Ca si noutate a concursului, oferim posibilitatea inca din inscriere sa va achizitionati un tricou de ciclism personalizat cu grafica Macin XC la un pret cel putin bun. Inscrierile sunt limitate la 300 persoane, astfel ca va sfatuim sa va rezervati un loc fruntas in ceea ce va fi unul din cele mai frumoase concursuri din acest an.

Mai multe informatii si inscrieri pe site-ul concursului, clubciclism.ro
Va asteptam cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here