Macin XC 2014 | concurs de MTB

A mai ramas aproximativ o luna pana la concursul de MTB, „Macin XC 2014”, care se va desfasura pe 7 iunie 2014, in Muntii Macinului, cu startul in apropierea localitatii Greci (judetul Tulcea), iar organizatorii de la Asociatia BikeWorks le-au pregatit competitorilor, sustinatorilor si spectatorilor un eveniment cu totul si cu totul deosebit.

Pana atunci insa, ciclistii interesati sa se inscrie la concurs trebuie sa stie ca pachetul de baza (BASIC) este redus cu 30% pana duminica, 18 mai, la ora 24.00, iar pachetele ce contin tricoul de ciclism personalizat marca Macin XC (GOLD si PLATINUM) pot fi comandate pana cel tarziu pe 17 mai, la ora 24.00. De precizat este si faptul ca nu vor exista inscrieri la fata locului. Inscrierile online pe site-ul de concurs www.mxc.bikeworks.ro se vor incheia cu o saptamana inainte, respectiv vineri 30 mai (inclusiv) la ora 24.00.

Macin XC 2014
Tricou de ciclism personalizat marca Macin XC

In functie de dorinta celor care doresc sa se inscrie, exista patru categorii de pachete : BASIC – ce acopera doar partea de organizare (numar, diploma participare, cupon catering, puncte alimentare pe traseu, cupon tombola si medalie de finisher- pentru cine ajunge la finalul cursei) ; SILVER ce inseamna de fapt pachetul BASIC + tricou de bumbac personalizat Macin XC ; GOLD care este pachetul BASIC + tricou de ciclism personalizat MXC ; PLATINUM ce cuprinde pachetul BASIC + tricou de bumbac + tricou de ciclism – amandoua personalizate MXC.

Pe langa cele doua trasee de concurs, cel de 35 de km pentru amatori si cel de 45 de km pentru elite, in cea mai spectaculoasa zona a Muntilor Macin, se va organiza si un mini-concurs pentru copii „Kids Race” in zona de finish, dar si alte activitati sportive pentru sustinatorii prezenti la eveniment. De asemenea, in seara de dupa concurs se va face un foc de tabara, iar a doua zi, duminica, 8 iunie este ziua comunei Greci, alt motiv de sarbatoare pentru toti cei prezenti.

Mai multe informatii despre concurs le puteti afla pe site-ul oficial al concursului la adresa, www.mxc.bikeworks.ro.

Competitia „Macin XC 2014” este organizata de Asociatia BikeWorks alaturi de Parcul National Muntii Macinului, Primaria Greci si Asociatia Mecanturist, in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism, BikeWorks SportsEquipment, Studio Croma, Maus Bike, Top Media, Hangarul si Photography Dorin Balanescu. Sponsorii de pana acum sunt Curtea Regala, Angelo, Terra Hercinica, Arcada, Daily, Giplasat Balkans si Shark Stimulation, lista fiind deschisa pentru cei interesati.

Parteneri media sunt Freerider.ro, Ciclism.ro, Sportivity, Extreme Addict si BikeTime.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here