Asociatia BikeWorks a lansat site-ul oficial al concursului de MTB, „Macin XC 2014”, care se va desfasura pe 7 iunie 2014, in Muntii Macinului, cu startul in apropierea localitatii Greci (judetul Tulcea).

Macin XC 2014 | concurs de MTB

Organizatorii mizeaza si la editia din acest an pe frumusetea acelorasi doua trasee de concurs, unul de 35 de km pentru amatori si unul de 45 de km pentru elite, in cea mai spectaculoasa zona a Muntilor Macin. Traseul pentru amatori nu este foarte solicitant fizic, doar prima urcare fiind de dificultate medie, insa dupa ce parcurge creasta principala a muntilor coboara la fel de repede cum a urcat. Pe de cealalta parte, traseul pentru elite are mai multe urcari si coborari, considerabil mai dificile si spectaculose, pentru cei care au picioarele si tehnica necesara sa-l parcurga si pentru sportivii profesionisti.

De precizat este si faptul ca nu vor exista inscrieri la fata locului, exista o reducere pentru cei ce se inscriu din timp, iar la inscriere concurentii vor avea de ales intre 4 pachete de concurs, pe care le vom “dezvalui” in curand, odata cu inceperea inscrierilor.

Mai multe informatii despre concurs le puteti afla pe site-ul oficial al concursului la adresa, www.bikeworks.ro

Competitia „Macin XC 2014” este organizata de Asociatia BikeWorks alaturi de Parcul National Muntii Macinului, Primaria Greci si Asociatia Mecanturist, in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism, BikeWorks SportsEquipment, Studio Croma, Maus Bike, Top Media, Hangarul. Sponsorii de pana acum sunt Curtea Regala, Angelo, Terra Hercinica, Arcada, Daily, lista fiind deschisa pentru cei interesati. Partener media este Freerider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here