Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului (jud.Tulcea), unde pe 6 iunie 2015, are loc „Macin Mountain Fun 2015”, competitie in cadrul careia se va desfasura deja traditionalul concurs de ciclism montan Macin XC (editia a treia), iar ca noutate in acest an si un concurs de alergare montana denumit Macin Cross.

Macin Mountain Fun 2015 | au inceput inscrierile

Astfel, pe site-ul oficial al concursului „Macin Mountain Fun 2015”, la adresa mxc.bikeworks.ro, toti pasionatii de ciclism si alergare montana pot completa, pana pe data de 29 mai 2015, inclusiv, formularul online de inscriere.

Concursul de MTB, Macin XC 2015, are, din punct de vedere al dificultatii doua trasee. Unul de Amatori, in lungime de 35 km, care nu este foarte solicitant fizic si are o tehnicitate usoara-medie, cea mai dificila parte a lui fiind o urcarea de aprox. 6 km lungime, iar cel pentru Elite are 45 km lungime si prezinta 3 urcari solicitante dar si 3 coborari spectaculoase si in acelasi timp periculoase.

Cursa copiilor, KIDS RACE, presupune parcurgerea mai multor ture de catre copii a unui traseu scurt in zona de start. Vor exista doua categorii mari de distractie pentru copii: MTB si alergare, concursul de copii fiind realizat de partenerii nostri, Asociatia de Turism Muntii Macinului.
Macin Cross, concursul de alergare prezinta un traseu in lungime de 12 km pe care pasionatii de alergare montana il pot parcurge pe o buna si frumoasa portiune din traseul de MTB Elite, dupa ce se va da startul ciclistilor.

„Incercam sa crestem amploarea si frumusetea evenimentului an dupa an, sa-l putem asemui zonei unde se desfasoara, Muntii Macinului. Suntem la rascrucea in care transformam concursul Macin XC in evenimentul Macin Mountain Fun, si va invitam pe toti sa participati cu noi la acest moment”, a declarat presedintele Asociatiei Bike Works, Silviu Negoita.

Cei interesati trebuie sa stie ca taxa de participare la competitiile de MTB si Cross este de 50 lei pana pe 15 mai si de 60 lei intre 16 si 29 mai (cand se inchid inscrierile online). La fata locului, in ziua concursului, se mai pot inscrie maxim 25 concurenti contra sumei de 85 lei. Pentru Kids Race inscrierea este gratuita.

In functie de darnicia sponsorilor, pe langa diplome, medalii si trofee, se vor acorda produse si alte premii, in bani insa doar la categoria MTB Elite.
Orice intrebari, nelamuriri, propuneri aveti, trimiteti-le la mxc@bikeworks.ro, sau postati-le pe pagina de Facebook si imediat cum putem, va vom raspunde.

De asemenea pe site-ul oficial al evenimentului puteti gasi deja o serie de informatii suplimentare.
Macin Mountain Fun 2015” este organizat de Asociatia Bike Works, Primaria Greci si Asociatia Mecanturist. Sponsori ai evenimentului sunt Alcovin Macin, Daily Open House, Giplast Balkans, Mausbike, si aici lista fiind deschisa tuturor care doresc sa sprijine „Macin Mountain Fun 2015”.

Echipa Bike Works

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here