King of the Mountain | Concurs de catarare pe soseaUn singur om este KING OF THE MOUNTAIN. Cel mai bun catarator va urca pe podiumul de la Paltinis in data de 05 iulie 2012.

KING OF THE MOUNTAIN (KOM) este un concurs unic in Romania, un concurs de catarare pe sosea cu startul la Curmatura Stezii si finishul in Paltinis.

Competitia este organizata de ciclism.ro in colaborare cu Club Sportiv Sport Project, organizatorul Turului Ciclist al Sibiului. KOM va avea loc in aceeasi zi cu prima etapa a Turului Ciclist al Sibiului, urmand ca toti participantii sa astepte la Paltinis caravana turului. Premierea va fi facuta impreuna cu cea a etapei si va fi transmisa pe Digi Sport. Este un eveniment destinat exclusiv amatorilor.

Participantii se vor lupta cu ei insusi pentru a obtine cel mai bun timp pe o catarare de 15 km, cu o panta medie de 5% si cu zone de 14%.

Doua titluri vor fi acordate celor mai buni cataratori – King of the Mountain si Queen of the Mountain. Acestia vor beneficia de un tricou personalizat de ciclism.
Primii 10 participanti care vor ajunge la Finish vor beneficia de o masa cu una din echipele din Turul Ciclist al Sibiului si de un tricou official al respectivei echipe. Se vor acorda si prin tragere la sorti niste premii similare.

Inscrierile se vor face exclusiv on-line pe site-ul www.kingofthemountain.ro pana in 30.06.2012. KOM este un concurs la care nu se plateste taxa de inscriere.

Program 5 iulie 2012:
14:00 – 16:15 – Validare inscrieri
16:45 – Sedinta tehnica
17:00 – Start cabana Curmatura Stezii, dupa localitatea Rasinari.
17:40 – Sosire Paltinis KOM
18:45 – Sosire Paltinis caravana Turului Ciclist al Sibiului
19:30 – Premiere

Conditii de participare:
Competitia este deschisa oricarui iubitor al sportului si al miscarii in natura
Sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de sosea si varsta minima de 16 ani. Participantii isi asuma intreaga responsabilitate pentru starea de sanatate in care se afla.
Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori. Utilizarea castii de protectie este OBLIGATORIE pe intreaga desfasurare a competitiei.

Forumul de discutii legate de acest eveniment il gasiti pe ciclism.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here