Asociatia Bike Works va organiza in data de 8 mai, in municipiul Galati, cea de-a saptea editie a concursului de indemanare pe bicicleta pentru copii „Juniorii Pedaleaza”.

Astfel, pe 8 mai 2016, la Galati, in parcarea centrului comercial Auchan, incepand cu ora 9.00, copiii, cu varstele cuprinse intre 6 si 14 ani, sunt asteptati sa-si demonstreze indemanarea pe bicicleta, in cadrul concursului ”Juniorii Pedaleaza”.

Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”
Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”

Pentru acest eveniment organizatorii au deschis deja inscrierile online pe site-ul oficial al concursului, juniorii.bikeworks.ro, cu precizarea ca acestea se vor inchide pe 6 mai. Taxa de inscriere online pentru fiecare participnat este de 25 de lei, iar la fata locului va fi de 30 de lei.

In functie de varsta, cei mici vor avea avea de parcurs, pe bicicleta, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole, iar la final copiii vor fi rasplatiti cu diplome, trofee, medalii si produse oferite de sponsori.

Asociatia Bike Works promoveaza mersul in siguranta pe bicicleta si de aceea trebuie sa stiti ca micutii nu vor putea intra in concurs daca nu poarta casti de protectie. In acelasi timp, evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, zona de concurs de la centrul comercial fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator.

„Cotinuam sa facem ce ne-am propus inca din statut, promovarea mersului pe bicicleta sub toate formele lui. Concursurile pentru copii reprezinta pilonii acestei promovari, ele stimuland pasiunea pentru ciclism de la varste fragede. Va asteptam sa veniti cu copiii in numar cat mai mare si va garantez ca ulterior vor dori sa invete sa pedaleze mai bine, mai corect ‘” a declarat Loredana Catarama, membru in cadrul Asociatiei Bike Works.

Toate detaliile concursului, de la regulament pana la inscrieri, se regasesc pe site-ul de concurs, juniorii.bikeworks.ro.

A saptea editie a concursului „Juniorii pedaleaza”, de la Galati, este organizata de Asociatia Bike Works in parteneriat cu Centrul Comercial Auchan, UVSAR, Casa de Cultura ”Grigore Kiazim” Macin, Top Media si Valentin Baly photographer. Sponsori sunt: Sprint, Daily Pub Galati, Giplast Balkans, Hervis, BBB, Continental, Muc-off, A-DERMA, SENSIblu, Plusoptic, Pierre Fabre, SanFrancisco CONCEPT si JYSK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here