Iorgovanu Night Run 2014 | maraton nocturn
Iorgovanu Night Run 2014 | maraton nocturn

Dragi tovarasi iubitori ai muntelui si ai muncii, Clubul Alpin Valea Jiului va invita, intr-o zi istorica, pe data de 23 august sa descoperiti legenda tovarasului Iorgovanu, erou al alergarii socialiste impotriva balaurului capitalist asupritor.

Iorgovanu Night Run este un concurs de alergare montana nocturn ce se va desfasura in perioada 23-24 august 2014, incepand cu ora 22.00, cu un traseu in masivul Piule-Iorgovanu din Muntii Retezat, mai exact in zona Retezatului Mic din raza localitatii Uricani, Hunedeoara.

Competitia vine in intampinarea celor care doresc sa-si depaseasca limitele intr-un cadru natural deosebit. Retezatul Mic, parte a Parcului National Retezat, aduce competitorilor posibilitatea descoperirii naturii in forma ei bruta.

Pentru sprijinirea spiritului de competitie, Clubul Alpin Valea Jiului pune la dispozitia clasei muncitoare un fond de premiere de 7200 de lei iar tovarasii care se vor inscrie in cadrul competitiei in luna iunie beneficiaza de o reducere trebuind sa achite o taxa de inscriere de doar 60 de lei.

Detalii pe site-ul oficial sau Facebook.

Iorgovanu Night Run 2013 | Teaser

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here