Hard Enduro Competition SibiuCand? 6 – 8 iulie 2012,
Unde? Sibiu.

Clubul Moto Black Riders organizeaza la Sibiu, in perioada 6 – 8 iulie 2012, cea de-a sasea editie a concursului de enduro extrem, Hard Enduro Competition Sibiu. Competitia se va desfasura  pe un traseu de aproximativ 150 de km in jurul Sibiului.

Prima zi de traseu offroad are o lungime de 100 km, a doua de 60 de km si va contine tot ce si-ar putea dori un endurist de la o competitie de acest gen. Concurentii  vor traversa campii, dealuri, munti, raulete, jgheaburi si vor avea parte de urcari si coborari frumoase care le vor pune la incercare indemanarea si dotarea tehnica.

Cei care doresc sa se inscrie la cea de-a 6-a editie a competitiei, o pot face incepand cu data de 1 mai, pe site-ul evenimentului www.hecs.ro.

Pentru inscrierea intr-una din cele doua categorii de concurs, PRO sau HOBBY, concurentii trebuie sa detina o licenta de pilot valabila in anul 2012, sa prezinte o adeverinta medicala care atesta ca pilotul este apt sa participe la concurs si sa aiba o asigurare sportiva eliberata de FRM. Asigurarile si examenul medical pot fi facute si in momentul inscrierii, strict pentru aceasta cursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here