Dirt On Fire 2012 | Presented by burnDirt On Fire se adreseaza anul acesta pasionatilor dirtjump pe BMX si mountainbike, dar se anunta si un mare bonus: o demonstratie de FMX!

Dupa o prima editie de mare succes si cu ecouri internationale neasteptate, Dirt On Fire revine pe 10-11 august 2012 la Miercurea Ciuc, in sufletul Transilvaniei, pentru o a doua editie si mai ampla, si mai spectaculoasa, si mai fierbinte.

Dirt On Fire se adreseaza anul acesta tot pasionatilor de dirtjump pe BMX si mountainbike, dar se anunta si un mare bonus: o demonstratie de FMX! Da, ati citit bine! FMX, adica Freestyle Motocross!!! Dirt On Fire devine astfel primul eveniment din Romania care integreaza aceasta discliplina electrizanta, apreciata si urmarita in toata lumea.

Dirt On Fire i-a invitat deja pe unii dintre cei mai buni rideri din Polonia, Ungaria, Austria si Germania, si evident si pe cei mai talentati romani. Ei vor fi prezenti la Miercurea Ciuc pentru a ne arata din nou evolutii in premiera. Din respect pentru eforturile participantilor, premiile cumulate pentru Dirt On Fire sunt de peste 4000 de Euro.

Si pentru ca am numit Dirt On Fire un festival al progresiei, lista de imbunatariri nu se opreste aici: la Dirt On Fire am invitat cativa dintre cei mai buni artisti din lume pentru a intretine spiritele si focul petrecerii DOF. Line up-ul de anul acesta ii afiseaza pe DJ Vadim, Freestylers, Gojira si mai multi artisti autohtoni consacrati. Da-da, ati citit-o bine si pe asta: DJ Vadim si Freestylers!

attend on facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here