Start la Arena Platos | Get United PartyNoul sezon in complexul de ski si snowboard Arena Platos se deschide cu Get United Party, cu DJ K-LU din Timisoara

Pe partia de sanii a complexului a fost montata o instalatie de nocturna

Noul sezon de ski si snowboard se deschide la Arena Platos in ultimul weekend din luna noiembrie cu o petrecere incendiara. DJ K-LU si alti doi DJ-i din Sibiu dau startul unei serii de evenimente si petreceri ce se va incheia in luna martie.

„Asteptam ca vremea sa se raceasca semnificativ pentru a porni tunurile de zapada ca apoi sa deschidem si partiile. Pana atunci nu avem insa niciun motiv sa nu ne bucuram de apropiata venire a iernii. Asa ca incepem petrecerile la Arena Platos”, spune Cristina Badiu, PR managerul Arena Platos.

Petrecerea incepe in 30 noiembrie, la ora 21. Dupa o sesiune de warm-up, in jurul orei 23 la pupitru va intra DJ K-LU, pe care sibienii au avut ocazia sa il asculte si la petrecerea de Revelion de anul trecut. Petrecerea se va desfasura intr-un cort construit MONTAT in prelungirea apres-ski-ului iar intrarea se va face pe baza de bilet, care costa 10 lei. De asemenea, pentru petrecerea din 30 noiembrie, participantii pot utiliza skibus-ul ce functioneaza si in timpul sezonului, biletul fiind 12 lei.

Urmatoarea mare petrecere va fi cea de Revelion. Ca in fiecare sezon, impatimitii sporturilor de iarna pot intra in noul an pe schiuri sau pe placa. Pentru anul acesta, la petrecerea de Revelion au fost invitati DJ Sauce, DJ Leizaboy si FunkyDrop & Meeloox. Petrecerea va fi organizata intr-un cort imens, special amenajat pentru Revelion in parcarea complexului de ski. In ultimele doua ore din 2013, toti cei care doresc pot schia gratuit pe oricare dintre partiile Arena Platos.

Noul sezon la Arena Platos vine si cu cateva noutati. „Pentru ca noi ne-am dorit de la bun inceput ca Arena Platos sa fie un complex de petrecere a timpului liber pentru familii, anul acesta am facut cateva imbunatatiri care nu se adreseaza neaparat schiorilor si snowboarderilor ci si unei categorii de persoane care nu pune neaparat accentul doar pe aceste sporturi”, spune Martin Freinademetz. Partia de sanii a fost dotata cu instalatie de nocturna, ca sa poata fi accesibila celor care nu schiaza si in timpul saptamanii si nu doar in zilele de weekend. Iar copiii vor avea o surpriza foarte placuta. Personaje de basm, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Bambi sau Capra cu 3 Iezi ii vor astepta pe cei mici pe Aleea cu Povesti, in zona din dreapta partiei D.

Preturile skipass-urilor raman neschimbate pentru acest sezon. De la deschiderea sezonului pana in 21 decembrie instalatiile pe cablu vor functiona miercuri si vineri intre orele 17-22, sambata intre orele 10 si 22 iar duminica intre 10 si 18. In zilele de 21, 22 si 23 decembrie partiile vor fi deschise intre 10 si 22 iar in 24 decembrie intre 10 si 17. Apoi, din prima zi de Craciun pana in 5 ianuarie, partiile vor fi deschise zilnic intre orele 10 si 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here