SNOW PARTY Day la Arena Platos | sezonul 2012 – 2013

0
170

Noul sezon de schi se deschide sambata la Arena Platos

Sambata va fi deschisa prima partie, partia D, urmand ca saptamana viitoare sa fie deschisa si partia A. 50% reducere la carduri, inchiriere echipament si bauturi in apres-schi in prima zi a noului sezon

SNOW PARTY Day la Arena Platos | se deschide sezonul 2012 - 2013

Sambata, 8 decembrie, se deschide cel de-al treilea sezon de schi si snowboard la Resortul Arena Platos din Paltinis. Temperaturile scazute din aceasta saptamana au permis utilizarea tunurilor de zapada, care lucreaza la foc continuu de luni noapte. Prima partie, partia D, a fost deja acoperita de zapada artificiala, va fi nivelata in cursul zilei de astazi si va fi pregatita in conditii optime sambata, in prima zi de schi a noului sezon. Sambata, partia D se va deschide la ora 10 si se va inchide la ora 22.

La Arena Platos functioneaza in acest moment 10 tunuri de zapada, alimentate dintr-un lac artificial cu o capacitate de 15 mii de metri cubi. In functie de temperatura de afara, tunurile de zapada pot lucra la o capacitate cuprinsa intre 200 si 500 de litri pe minut. „Vremea ne-a dat o mana de ajutor. A fost destul de frig in prima parte a saptamanii si asteptam temperaturi si mai scazute in zilele ce vor urma. Astfel, vom putea pune tunurile la capacitate maxima si sa pregatim cat de curand si restul partiilor”, spune Martin Freinademetz. La inceputul saptamanii viitoare va fi deschisa si partia A.

SNOW PARTY Day la Arena Platos | se deschide sezonul 2012 - 2013

In prima zi a noului sezon, pe sibieni ii asteapta o gramada de surprize la Arena Platos. Pe langa zapada perfecta pentru schiat, Arena Platos ii asteapta cu reduceri de 50% la skipassurile de zi si de weekend si la inchirierea echipamentului.

„Sunt convins ca interesul e mare si prietenii nostri de abia asteapta sa schieze. Dar pentru ca partia nu poate satisface atat de multe persoane ne-am gandit ca aceasta prima zi a noului sezon sa fie mai degraba o petrecere a zapezii decat o zi dedicata exclusiv schiatului”, mai spune Martin Freinademetz.

Prin urmare, in prima zi de schi a noului sezon va avea loc si prima petrecere, in apres-schi. „In fiecare weekend, la Arena Platos, vom avea cate un eveniment. Sambata am pregatit un warm-up party, o avanpremiera la petrecerea de Revelion. De Anul Nou, avem deja anuntati trei DJ-i si vom avea o gramada de surprize, pe langa faptul ca de Revelion se va schia gratis intre ora 22 si miezul noptii. Doi dintre DJ vor fi alaturi de noi la warm-up party-ul de sambata”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

SNOW PARTY Day la Arena Platos | se deschide sezonul 2012 - 2013

Sambata, toate bauturile din bar vor putea fi comandate la jumatate de pret. Duminica, partia D va fi deschisa intre orele 10 si 17 urmand ca de saptamana viitoare sa fie deschisa si partia A. Pana in data de 23 decembrie, partiile vor functiona miercuri si vineri intre orele 17 si 22, sambata intre 10 si 22 si duminica intre 10 si 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here