Tinerii elevii ai Colegiului Samuel von Brukenthal au castigat aproape tot ce se putea castiga la nationalele de snowboard

Sibiul a luat aproape tot la nationalele de snowboard

Sase locuri pe podium, patru sibieni. O performanta incredibila pentru tinerii snowboarderi sibieni pregatiti de Andy Fazekas la campionatele nationale de snowboard. Desfasurata la Predeal, competitia a adunat la start cei mai buni snowboarderi din tara. La ambele categorii, fete si baieti, Sibiul a dominat clar competitia. Fetele s-au descurcat excelent si au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului. Ruxi Brad, locul I, Anastasia Groza, locul II si Mihaela Suciu, locul III. La baieti, competitia a fost mult mai stransa, insa Andrei Mares s-a clasat pe primul loc si, astfel, va reprezenta Romania, alaturi de Peter Almasi din Baia Mare si Ionut Ungureanu, din Predeal, la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Sibiul a luat aproape tot la nationalele de snowboard

Toti cei patru participanti la disciplina snowboardcross sunt membri ai clubului sportiv Crazy Bike Sibiu si elevi ai Colegiului Samuel von Brukenthal. Lotul sibian este antrenat de Andy Fazekas. Prezenta lui Andrei Mares la FOTE este un eveniment extraordinar pentru sportul sibian. Alaturi de Andrei sunt sanse mari ca la Festival sa participe si Luana Chereches, si ea eleva a Colegiului National Brukenthal. Luana este, momentan, accidentata, insa exista sperante de recuperare pentru ca ea ar fi singura reprezentanta a Romaniei in aceasta competitie.

De asemenea, Sibiul va fi reprezentat la Festovalul Olimpic al Tineretului European de Andy Fazekas, ales de Federatia Romana de Schi ca director de competitie al Festivalului, la disciplina snowboard. „Rezultatele obtinute la Campionatul National sunt extraordinare. Speram sa obtinem rezultate bune si la Festivalul Olimpic, unde vom concura alaturi de cei mai buni tineri snowboarderi din Europa”, spune Andy Fazekas.

Festivalul Olimpic al Tineretului European va avea loc intre 17 si 22 februarie, in statiunile de pe Valea Prahovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here