Complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis a deschis deja oficial sezonul de ski si snowboard pe 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei.

Sezonul de ski in Păltinis deschi pe 1 decembrie

Pana in 23 decembrie, instalatiile de transport pe cablu vor functiona intre orele 10:00 – 21:30 sambata si 10:00 – 17:00 duminica. Ca noutati pentru sezonul acesta, centrul de inchirieri a fost dotat cu echipamente noi, pentru toate varstele, in special pentru cei mici. De asemenea, scoala de ski e pregatita cu oferte accesibile pentru toti cei ce doresc sa invete sa schieze.

Sezonul 2017-2018 se anunta a fi cel mai spectaculos de pana acum in ceea ce priveste evenimentele sportive. Pe langa competitiile traditionale, Slide and Freeze, Miss Bikini sau Family Race, anul acesta vor mai avea loc si concursul de saniute, evenimentele de sport extrem Arena Freestyle Open, skier&boarder Cross precum si un cross pentru mountain bikeri dar si evenimentul maraton Record de ture in 12 ore. World Snowboard Day va fi sarbatorita in data de 20 ianuarie 2019 iar, in premiera, cei mici vor avea la dispozitie un concurs doar pentru ei, Kids Race, programat in 9 februarie.

Mai multe detalii despre evenimentele sezonului gasiti pe www.arenaplatos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here