Se deschid partiile la Arena Platos | 2014Din weekend, toate partiile complexului Arena Platos sunt deschise publicului. Vineri, de Mos Nicolae, copiii sub 12 ani schiaza gratuit iar elevii si studentii au 50% reducere si de astazi incep serile de miercuri pe nocturna.

Dupa ce a inaugurat saptamana trecuta noul sezon cu o petrecere legendara, complexul de ski si snowboard Arena Platos va deschide toate partiile in acest weekend. Stratul de zapada naturala cazut saptamana trecuta a fost completat cu zapada artificiala pe partiile B1 si B2, care se vor deschide sambata. De asemenea, trasele instalatiilor de transport de cablu au fost aduse la standarde optime.

„Am profitat din plin de frigul din ultima saptamana si am facut suficienta zapada pentru a putea oferi publicului partii in conditii excelente pentru ski si snowboard”, spune Martin Freinademetz.

Astfel, partiile vor fi deschise publicului dupa urmatorul program.

Pana in data de 21 decembrie se va putea schia miercuri si vineri intre orele 17 si 22, sambetele intre orele 10 si 22 iar duminica intre 10 si 18. Joi, in 19 decembrie, partiile sunt deschise intre 10 si 17. Intre 20 si 23 decembrie instalatiile de cablu vor functiona timp de 12 ore, intre 10 si 22 iar in 24 decembrie pana la ora 17. Din 25 decembrie pana in cinci ianuarie partiile vor fi deschise tot intre 10 si 22. In zilele de miercuri se va putea schia pe nocturna. Partiile A si D sunt deschise la programul de nocturna, de la ora 17 pana la 22.

Mos Nicolae vine vineri si la Arena Platos. Cei mici vor gasi in clapari, de Mos Niculae, skipass-uri gratuite daca au sub 12 ani iar elevii si studentii primesc cadou o reducere de 50% la cartelele de transport pe cablu. „Ne-am gandit sa facem o surpriza celor mici pentru ca pe Mos Nicolae il stim toti ca un mos darnic. Ii asteptam pe cei mici pe partie”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here