Cu eforturi si cheltuieli considerabile, complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis a reusit sa deschida 2 dintre cele 5 partii pentru perioada de sarbatori, desi majoritatea resorturilor din tara au anuntat deja ca nu vor deschide in perioada urmatoare din cauza lipsei zapezii.

Sarbatori cu zapada la Arena Platos Paltinis
Sarbatori cu zapada la Arena Platos Paltinis

Tunurile de zapada au functionat la capacitate maxima in ultimele zile, cand temperaturile au scazut iar in acest moment, partia Arena functioneaza la capacitate maxima iar partia principala a complexului va fi deschisa complet in urmatoarele zile, imediat dupa amenajarea trasei de teleschi. Partia este utilizata si in acest moment de cei care urca cu telescaunul.

„A fost un inceput de sezon foarte, foarte prost. Nu a nins aproape deloc iar temperaturile au fost neobisnuit de mari. Nu am patit niciodata ca in aceasta perioada a anului sa nu putem produce zapada. Intreaga echipa a lucrat insa la capacitate maxima si suntem mandri sa putem oferi o zapada de calitate tuturor celor care doresc sa vina la ski”, spune administratorul complexului – Ioana Chitea.

Scoala de ski a complexului functioneaza, de asemenea, la capacitate maxima. In perioada de pauza s-au facut investitii atat in echipament cat si in conditii pentru incepatori. O noua banda cauciucata a fost montata pentru scoala de ski, ceea ce face mult mai simplu si mai rapid procesul de invatare pentru cei care se urca prima data pe schiuri.

Sarbatori cu zapada la Arena Platos Paltinis
Sarbatori cu zapada la Arena Platos Paltinis

Revelion pe partie

Ca in fiecare an, Arena Platos Paltinis asteapta noul an pe partie. Intre orele 22 si 24 toti cei care doresc sa intampine anul 2016 pe schiuri vor schia gratuit. La miezul noptii, pe partie va avea loc un adevarat spectacol, coborari pe schiuri si placi cu torte si sarituri prin cercul de foc. Petrecerea va continua in noul Apres Ski al complexului, unul dublu ca dimensiuni fata de cel din anii precedenti. De la miezul noptii, petrecerea se incinge in apreski unde vor mixa Meeloox din Bucuresti si JLe din Sibiu. Afara vor fi aprinse din nou butoaiele de foc si se va petrece pana la zorii zilei.

Arena Platos Paltinis ofera transport pentru noaptea de Revelion.
Skibus-ul va circula dupa urmatorul program:

31.12.2015:
Sibiu (ora 18:00) – Paltinis / Arena Platos (18:45)
Sibiu (ora 20:00) – Paltinis / Arena Platos (20:45)
Sibiu (ora 22:00) – Paltinis / Arena Platos (22:45)

01.01.2016:
Paltinis / Arena Platos (ora 00:30) – Sibiu (01:15)
Paltinis / Arena Platos (ora 02:00) – Sibiu (02:45)
Paltinis / Arena Platos (ora 04:00) – Sibiu (04:45)

Pretul unui bilet este de 25 de lei / cursa. Rezervarile se fac exclusiv online, prin cumpararea biletului si se pot face pana in data de 31.12, la ora 15. Cei care nu isi cumpara bilete in avans vor putea urca in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii despre transport se gasesc la adresa http://arenaplatos.ro/skibus.html

Detalii despre Arena Platos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here