Miss Bikini | superevenimentul lunii la Arena PlatosCele mai frumoase fete sunt asteptate sambata, 9 martie, la Arena Platos pentru un concurs de frumusete si indemanare pe schiuri sau pe placa.

Miss Bikini va fi premiata cu 1000 de lei!

Sambata, 9 martie, frumusetea se impleteste cu indemanarea pe schiuri sau pe placa pe partiile Arena Platos, in prima editie a concursului Miss Bikini. Dupa cum spune si numele concursului, Miss Bikini e o intrecere intre cele mai frumoase doamne si domnisoare, insa, pe schiuri sau pe placa.

Concursul este compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe partia D, cea mai accesibila partie a complexului de schi iar concurentele vor trebui sa coboare partia pe schiuri sau pe placa imbracate in orice tip de costum de baie sau in lenjerie.

Concursul va fi cronometrat, fiecare concurenta urmand sa obtina un punctaj in functie de rapiditatea cu care va termina proba. Juriul, format din Dani Otil, Nicolle Stanese Cioltea, Razvan Marcu si Mitichi va puncta frumusetea si gratia concurentelor, chiar daca vor fi incaltate cu clapari si nu cu pantofi cu toc. Castigatoarea concursului va fi cea care aduna cele mai multe puncte in toate probele concursului.

Inscrierea la concurs este gratuita!

Doritoarele se pot inscrie in avans pe email, la adresa cristina.badiu(at)arenaplatos.ro sau in ziua concursului, incepand cu ora 9, in apreschi. Premiul cel mare este de 1000 de lei.

„Este pentru prima data cand organizam la Arena Platos acest concurs extrem de popular pe partiile din Austria. E un concurs sportiv, foarte distractiv pentru concurente si in acelasi timp si pentru public. Speram ca pudoarea sa faca loc distractiei si sa avem un eveniment reusit. Ne dorim ca acest concurs sa devina o traditie la Arena Platos”, spune Martin Freinademetz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here