Miss Bikini | Arena Platos, cel mai asteptat concurs al sezonului
Miss Bikini | Arena Platos, cel mai asteptat concurs al sezonului

– De Ziua Femeii, Arena Platos gazduieste pentru a treia oara concursul Miss Bikini
– Premiul cel mare, un curs de surf la Sup Academy in Tenerife

De Ziua Femeii, cele mai frumoase doamne si domnisoare care nu se tem de schiuri sau placa si de temperaturi sub 0 de grade vor oferi un spectacol memorabil pe partie la cea de-a treia editie a concursului Miss Bikini Arena Platos, cel mai asteptat concurs al sezonului. Peste 20 de concurente au trecut anul trecut prin diferite probe de frumusete si indemanare specifice sporturilor de iarna, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificila proba a concursului.

Pentru Miss Bikini Arena Platos 2015 si celelalte concurente, organizatorii competitiei au pregatit nenumarate premii, care mai de care mai atractive. Miss Bikini Arena Platos va castiga un curs de surf in Tenerife, oferit de Sup Academy iar printre premii se mai numara doua bilete la Electric Castle, vouchere la Aria Sport, vouchere de infrumusetare, masaj sau fitness precum si produse de la cyrcusBrand sau Switch Shop. Camp-ul de surf dureaza sapte zile si contine antrenamente si diferite excursii si activitati sportive, de la inot alaturi de delfini la snorkeling printre testoase sau plimbari cu kayak-ul la apusul soarelui.

Concursul va fi compus din sase probe anul acesta. Fiecare concurenta va trebui sa treaca printr-o defilare pe catwalk si o scurta prezentare, urmate de concursul de slalom paralel, pe partia D. Apoi urmeaza o proba in care fiecare concurenta va trebui sa raspunda la trei intrebari, dupa care vor avea loc probele de indemanare si talent. Ultima proba ramane surpriza, singurul indiciu fiind ca in aceasta proba va fi implicat, din nou, un… snowmobil. Castigatoarea concursului va fi cea care aduna cele mai multe puncte in toate probele concursului. Miss Bikini este un eveniment realizat impreuna cu Miss TV.

Inscrierea la concurs este gratuita iar doritoarele se pot inscrie in avans pe email, la adresa concurs(at)arenaplatos.ro sau in ziua concursului, incepand cu ora 10, in apreschi. Concursul va incepe la ora 12 si va fi prezentat de Cosmin Tudoran.

Pentru mai multe detalii:
Radu Lungu
concurs(at)arenaplatos.ro
0747554892

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here