Luna Copiilor la Arena PlatosIn fiecare miercuri, la Arena Platos este Junior Day, promotia se desfasoara intre 16 ianuarie si 27 februarie, program adresat tinerilor pana in 18 ani.

Copiii care vor sa invete tainele schiului au mai bine de o luna de promotii la Arena Platos. Intre 16 ianuarie si 27 februarie 2013, in fiecare zi de miercuri este Junior Day. Copiii au reduceri la toate serviciile oferite de complexul de schi si snowboard din Paltinis.

„Suntem un complex adresat in principal familiilor. Intregul concept al Arenei Platos se adreseaza lor, iar prin aceasta promotie vrem sa incurajam cat de mult se poate copiii. Ne dorim ca ei sa petreaca mai mult timp la munte, in aerul ozonat al Paltinisului, care e sanatate curata. Si in acelasi timp sa invete un sport care se dezvolta tot mai mult in Romania”, spune Sigrid Freinademetz, unul dintre actionarii complexului de schi si snowboard.

Promotia este impartita in doua categorii, pentru copii pana la 12 ani si copii ce trec de aceasta varsta. Primii dintre ei au o reducere substantiala la cardurile de zi, care costa doar 25 de lei in timp ce pentru copiii de peste 12 ani, cardurile de zi costa 35 de lei. Inchirierea de echipament mici costa doar 10 lei, acelasi pret fiind si pentru o ora de antrenament cu instructorii Arena Platos.

„Ca sa nu afecteze in vreun fel programul educational al copiilor am decis ca Junior Day sa se desfasoare intre orele 14 si 22”, mai spune Sigrid Freinademetz.

In parteneriat cu Tursib, Arena Platos pune la dispozitia copiilor transport cu autobuzul intre Sibiu si Paltinis. Cursele pleaca din Sibiu la orele 11, 16 si 19 iar de la Arena Platos inapoi spre Sibiu la orele 17:30 si 20:30. Biletul pentru o calatorie costa 9 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here