Junior Day la Arena PlatosIn fiecare miercuri, la Arena Platos este Junior Day. Promotia se desfasoara intre 8 ianuarie si 26 februarie si se adreseaza elevilor pana in 18 ani

Timp de mai bine de o luna, partiile Arena Platos vin in sprijinul elevilor care vor sa invete tainele schiului. Intre 8 ianuarie si 26 februarie 2014, in fiecare zi de miercuri este Junior Day. Elevii au reduceri la toate serviciile oferite de complexul de schi si snowboard din Paltinis.

„De la bun inceput noi ne-am orientat pentru a oferi servicii complete familiilor. Scoala de ski, centrul de inchirieri, sunt concepute special pentru a deservi persoane de toate varstele. Am construit Aleea cu Povesti, un loc nemaipomenit, unde cei mici se pot intalni pe partie cu personajele lor preferate din desene animate. Prin aceasta promotie vrem sa incurajam cat de mult se poate copiii. Ne dorim ca ei sa petreaca mai mult timp la munte, in aerul ozonat al Paltinisului, care e sanatate curata. Si in acelasi timp sa invete un sport care se dezvolta tot mai mult in Romania”, spune Andy Fazekas, unul dintre actionarii complexului de schi si snowboard.

Promotia este impartita in doua categorii, pentru elevii pana la 12 ani si elevii ce trec de aceasta varsta. Primii dintre ei au o reducere substantiala la cardurile de zi, care costa doar 25 de lei in timp ce pentru elevii de peste 12 ani, cardurile de zi costa 35 de lei. Inchirierea de echipament costa doar 10 lei iar doua ore cu unul dintre instructorii Arena Platos costa 15 lei.

„Ca sa nu afecteze in vreun fel programul educational al copiilor am decis ca Junior Day sa se desfasoare intre orele 14 si 22”, mai spune Andy Fazekas

Pentru a beneficia de aceste reduceri, cei mici trebuie sa prezinte carnetul de note. De asemenea, profesorii insotitori vor primi skipass-uri gratuite, prin prezentarea unei adeverinte. Orele de curs pentru ski si snowboard incluse in programul Junior Day sunt 17:30 si 19:30.

In parteneriat cu Tursib, Arena Platos pune la dispozitia elevilor transport cu autobuzul intre Sibiu si Paltinis. Cursele pleaca din Sibiu la orele 11, 16 si 19 iar de la Arena Platos inapoi spre Sibiu la orele 17:30 si 20:30. Biletul pentru o calatorie costa 9 lei.

Arena Platos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here