Complexul de Ski si Snowboard Arena Platos Paltinis lanseaza pachetele turistice destinate schiorilor incepatori pentru sezonul 2015-2016.

99 de euro. 5 zile la munte, la aer curat. 5 nopti de cazare la pensiuni, vile sau hoteluri, skipass pentru 5 zile pe toate instalatiile de transport cu cablu ale complexului precum si instructor de ski sau snowboard pentru toate cele cinci zile de curs. Complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis lanseaza o noua oferta pentru schiorii incepatori care vor sa descopere tainele acestui minunat sport de iarna si care vor sa petreaca aproape o saptamana in aerul ozonat al statiunii Paltinis.

Invata sa schiezi cu 99 de euro | Arena Platos
Invata sa schiezi cu 99 de euro | Arena Platos

Scoala de ski si snowboard a complexului din statiunea Paltinis este una dintre cele mai performante din tara. Este conceputa pe modelul pedagogic tirolez iar majoritatea instructorilor au participat la cursuri de pregatire in muntii austrieci. Astfel, cei care doresc sa invete schiul sau snowboardingul ii au la dispozitie pe cei mai buni instructori din Romania. Scoala de ski, snowboard dar si gradinita pe schiuri are in componenta un numar de 20 de monitori atestati.

„Complexul nostru a fost conceput de la bun inceput ca un centru sportiv destinat familiilor si sportivilor incepatori. Am concentrat investitiile noastre in zona serviciilor dedicate sportivilor lipsiti de experienta tocmai pentru a face cat mai placuta experienta invatarii acestor sporturi”, spune Martin Freinademetz, principalul investitor al complexului de la Paltinis.

Scoala de ski este complet dotata cu utilajele necesare lectiilor de ski, instalatii de transport pe cablu pentru copii, terenuri special amenajate cu inclinatii acceptabile pentru incepatori precum si o gama completa de echipamente accesibile la centrul de inchirieri. Persoanele care doresc sa acceseze pachetele turistice ale scolii de ski si snowboard pot inchiria pentru cele cinci zile un echipament complet la pretul de 180 de lei.

Pachetele turistice pleaca de la 99 de euro si ajung pana la 249 de euro in functie de locul de cazare si facilitatile oferite de hotel sau pensiuni. Copiii pana la sase ani inclusiv beneficiaza de o reducere de 50% din valoarea pachetului. Ele sunt valabile pe parcursul a opt saptamani, plecand din 18 decembrie pana in 4 martie.

Mai multe informatii despre acest proiect pot fi accesate pe www.arenaplatos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here