Hard Enduro Competition Sibiu | editia 2014HECS a ajuns la cea de-a opta editie si aduce cu sine o serie de surprize pentru pasionatii sportului pe doua roti. Sub egida „Back to the Roots”, editia HECS 2014 este una speciala, dedicata intoarcerii la originile hard-enduro-ului. Intre 6-8 iunie 2014, concurenti din toata tara si de peste hotare sunt asteptati la Sibiu pentru a-si demonstra talentul si abilitatile pe parcursul celor trei zile de competitie.

Prolog pe traseu offroad

Anul 2014 vine cu mari schimbari la capitolul prolog. Spre deosebire de anii trecuti, cand calificarile pentru cursa offroad se realizau printr-un Prolog construit din obstacole artificiale, anul acesta calificarile se vor realiza pe un traseu offroad complex si scurt, de circa 7 km. Asadar, ziua de vineri, 6 iunie, este dedicata rundei de calificari, iar in functie de timpii obtinuti se va stabili ordinea de plecare la startul pentru concursul propriu-zis, programat sambata si duminica.

Traseul offroad se va desfasura in zona montana din Marginimea Sibiului (zona Saliste-Sibiel), cu startul din Complexul Agroturistic din localitatea Saliste.

Programul HECS 2014

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17.00, Saliste, Complex Agroturistic
– Runda de calificari
Sambata, 7 iunie 2014, ora 08.00, Saliste, Complex Agroturistic
– Start ziua 1 offroad
Duminica, 8 iunie 2014, ora 08.00, Saliste, Complex Agroturistic
– Start ziua 2 offroad
– Festivitatea de premiere

Spectatorilor li se asigura puncte de vizionare pe traseul offroad pentru a fi in mijlocul actiunii si a simti din plin adrenalina competitiei, iar un alt lucru care merita mentionat este acela ca riderilor li se asigura puncte de alimentare pe parcursul traseului, pentru a evita eventualele probleme.

Pasionatii de hard enduro se pot inscrie in competitie la cele doua clase: A Profi si B Hobby. Pana la finalul lunii Mai, taxa de inscriere este redusa. Detalii despre inscrieri si programul evenimentului gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.hecs.ro si pe pagina de Facebook: facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competitie sportiva, inscrisa in Calendarul Federatiei Romane de Motociclism, organizata cu scopul de a promova hard-enduro-ul in randul tinerilor si de a-i indruma spre performanta. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Saliste, Motul, iXS, Zona enduro, Dirt Bike Zone, Rorace.ro, Extremeaddict.ro, Pemotoare.ro si CalendarEvenimente.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here