Duminica are loc deja traditionalul concurs dedicat familiilor. Fiecare echipa trebuie sa fie formata, obligatoriu, din trei membri ai familiei.

Familiile se „dueleaza” pe partie la Arena Platos Paltinis | Family Race 2016
Familiile se „dueleaza” pe partie la Arena Platos Paltinis | Family Race 2016

Cea de-a treia editie a concursului de ski si snowboard dedicat exclusiv familiilor va avea loc in weekend, duminica, 10 ianuarie, in complexul Arena Platos din Paltinis. Ultimele editii ale acestui concurs au fost primite excelent iar la start s-au aliniat, de fiecare data, peste 20 de familii care s-au intrecut pentru marele premiu. Iar distractia a fost maxima, cu pustani de 4-5 ani sau bunici trecuti de 60.

Concursul este unul de tip slalom urias cu fanion dublu si va avea loc pe partia B1. Sambata, inscrierile vor fi deschise la ora 8 in apreski si se vor inchide la ora 09:30. Cei care doresc sa se inscrie in avans o pot face prin email, pe adresa concurs(at)arenaplatos.ro.

Pentru inscrierea in concurs fiecare familie trebuie sa fie reprezentata de minim 3 membri, 2 adulti si 1 copil sau 1 adult si 2 copii. Concurentii pot utiliza atat schiuri cat si placi de snowboard, daca nu aveti deja echipament il puteti cumpara de la magazinele de echipament ski si snowboard.

Familiile se „dueleaza” pe partie la Arena Platos Paltinis | Family Race 2016
Familiile se „dueleaza” pe partie la Arena Platos Paltinis | Family Race 2016

Competitia este compusa din doua manse iar cei mai buni timpi realizati de fiecare dintre membrii familiei vor fi cumulati pentru rezultatul final care va genera punctajul de concurs. Ratarea unei porti de slalom duce automat la descalificarea concurentului pentru mansa respectiva.

Concursul nu are taxa de inscriere insa se va achita o garantie de 30 de lei pentru numarul de concurs, garantie care va fi returnata la finalul competitiei. Concurentii vor fi premiati cu produse oferite de Brand Circus si Hervis.

Program
Sedinta tehnica va avea loc la ora 10 iar primul concurent va porni la ora 11. Mansa a doua este programata la ora 13:45 iar ceremonia de premiere la ora 15:45.

„Arena Platos este un complex gandit special pentru familii. Am investit multa atentie in scoala de ski, in centrul de inchirieri, in modalitatile de petrecere a timpului atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Cursa dedicata familiilor este unul dintre cele mai atractive evenimente pentru noi si pentru prietenii nostri care vin sezon de sezon la Arena Platos”, spune Ioana Chitea, managerul Arena Platos Paltinis.

Pentru mai multe detalii
Bogdan Brylynski
press(at)brylu.ro
0722.227.297

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here