Bikini Race 2017 | Castigatoarea pleaca la surf in Tenerife | Arena Platos

0
51

Cel mai spectaculos concurs al sezonului are loc anul acesta in 5 Martie la Arena Platos in Sibiu. Marele premiu pentru castigatoarea Bikini Race este o excursie all-inclusive la surf, in Tenerife.

Update:
Bikini Race 2017 | Castigatoarea acestui an este din Cluj, poze si impresii
Detalii aici

In apropierea Zilei Femeii, in 5 Martie, cele mai frumoase doamne si domnisoare care nu se tem de skiuri, de placa sau de racoarea zapezii vor oferi un spectacol memorabil pe partie la cea de-a cincea editie a concursului Bikini Race, cel mai asteptat concurs al sezonului.

Concursul de anul acesta va fi compus din trei probe anul acesta. Fiecare concurenta va trebui sa treaca printr-o proba de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor participa la proba de aruncare la tinta iar proba finala va fi parcurgerea unui traseu aplicativ, o proba unde se va puncta si timpul obtinut de fiecare concurenta dar si impresia artistica. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Premiile editiei din acest an sunt extrem de consistente iar valoarea totala depaseste suma de 2000 de euro. Marea castigatoare a editiei din acest an va participa la un camp de surfing all-inclusive in Tenerife organizat de SupAcademy.

Inscrierea la concurs este gratuita, detalii in pagina evenimentului. In ziua concursului, inscrierile vor avea loc intre orele 9:30 si 11:30, concursul fiind programat sa inceapa la ora 12.

Concursul din acest an va fi prezentat de Cosmin Tudoran.

Detalii pe pagina arenaplatos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here