Anna Kilin este Miss Bikini Arena Platos 2014

0
310

De Ziua Femeii, Anna Kilin a primit un cadou minunat, titlul de Miss Bikini Arena Platos 2014, un premiu de 1000 de lei si un camp de surfing de sapte zile in Tenerife

Miss Bikini Arena Platos 2014

Pe o ninsoare usoara si o temperatura ce se apropia mai degraba de zero decat de o zi frumoasa de primavara, 12 concurente au lasat deoparte orice fel de inhibitii si si-au etalat frumusetea la cea de-a doua editie a concursului Miss Bikini Arena Platos. Concursul a fost organizat impreuna cu Miss TV, coproducator al acestui eveniment.

Prezentarea concurentelor a atras cele mai multe priviri. In ciuda claparilor grei si incomozi pentru o prezentare de moda, fiecare dintre cele 12 concurente au urcat pe podium si au aratat gratie. Multa, multa gratie. Usor incalzite dupa o proba stropita cu cate un shot au urcat partia pentru proba de slalom. O singura concurenta a facut cunostinta cu zapada, chiar inaintea liniei de finis, restul coborand partia fara probleme, fie ca au fost pe schiuri sau pe placa.

Miss Bikini Arena Platos 2014

 

Cea de-a treia proba, pornirea snowmobilului, a fost cea mai grea din concurs. Ce pare foarte simplu s-a dovedit a necesita multa forta din partea gingaselor concurente. Doua dintre ele au reusit sa il porneasca din prima, una singura din doua incercari restul fiind nevoite sa se dea batute in fata snowmobilului. Au compensat toate la proba in care au trebuit sa formeze o fraza din cuvinte cat mai traznite. Iar juriul a apreciat pe masura atat efortul intelectual cat si modul de prezentare. Care, la unu-doua grade, e o proba in sine. La fotbal a fost mai simplu, desi nu au reusit sa bage „mingea in ate”.

A parut simpla si proba de cuie, cu toate ca barosul folosit cantarea aproape cat unele dintre concurente. Cei patru jurati s-au retras apoi pentru deliberari iar finalul a fost unul plin de veselie si aplauze. Anna Kilin a adunat cele mai multe puncte in cele sase probe, urmata de Alexandra Suciu si Andreea Cociuba. Anna va pleca la vara in Tenerife, intr-un camp de surf oferit de SupAcademy Tenerife. 

Concursul a fost organizat cu sprijinul SupAcademy Tenerife, MOD Hairdresser, PHR Clinique – salon de epilare definitiva si fotointinerire, Buonavista Catering, Alexa Trif Make-up Artist, Diana Ribana, Kangoo Sibiu, Hotel Hohe Rinne, Maria Accessories si Inspire Studio – remodelare corporala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here