11 concurente s-au aliniat la startul celui mai asteptat concurs al sezonului in complexul de ski si snowboard Arena Platos din Paltinis, Miss Bikini. Majoritatea concurentelor provin, dupa cum era de asteptat, din Sibiu, insa anul acesta, in concurs s-au inscris si fete din Medias si Brasov.

miss-bikini-2015-arena-platos-8

Update:
Vezi cum a fost la MISS BIKINI 2014

La cinci ani fiecare, cele mai tinere concurente, Emilly si Timeea, au smuls cele mai multe aplauze la prima proba, cea de defilare pe catwalk, o pasarela creata din zapada si acoperita, evident, cu un covor rosu. A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, imbracate doar in costum de baie. A treia proba a fost, ca de fiecare data, cea mai dificila.

Pornirea snowmobilului le-a dat mari batai de cap fetelor, insa, fata de editia de anul trecut cand o singura fata a reusit sa il porneasca din prima, anul acesta au fost nu mai putin de patru fete care au reusit sa faca motorul snowmobilului sa huruie dupa prima incercare.

miss-bikini-2015-arena-platos-7miss-bikini-2015-arena-platos-5miss-bikini-2015-arena-platos-4

A patra proba din concurs a fost una de maiestrie si indemanare, mai ales dupa cateva paharele de bautura. Fiecare concurenta a trebuit sa aleaga o mitraliera sau o pusca cu luneta de airsoft si sa nimereasca din cinci incercari cele trei tinte aflate la 15 metri distanta. Cu adevarat instinct de vanator, fetele au bifat cu brio proba. Probele de intrebari si raspunsuri si de talent au fost, insa, cele mai apreciate de sutele de oameni adunati sa vada concursul. S-a cantat mult, s-a crosetat un papion, s-a facut un portret al MC-ului Cosmin Tudoran si, mai ales, Andreea Marcu a uimit intreaga asistenta cu un scurt numar de yoga, „sa va arat ce poate face corpul vostru”, dupa cum spunea chiar ea.

miss-bikini-2015-arena-platos-3miss-bikini-2015-arena-platos-2miss-bikini-2015-arena-platos-1

Toate concurentele au primit premii din partea sponsorilor concursului. Luana Chereches, ocupanta locului III, a castigat un bilet de patru zile la Electric Castle, la fel ca si ocupanta locului secund, Ligia Anton. Iar Andreea Marcu va pleca intr-un citybreak la alegere intre Budapesta si Praga oferit de sponsorul principal, TUI Travel Center. TUI Travel Center a oferit si reduceri substantiale la pachetele turistice tuturor concurentelor. De asemenea, ocupantele primelor cinci locuri au castigat un zbor cu elicopterul oferit de Arena Platos si Dunca Expeditii iar toate concurentele au primit vouchere la fittnes, spa, tratamente cosmetice si hair cuts din partea partenerilor evenimentului, Aria Sport, Paul Paralescu MOD Hairdressers, precum si produse de la Circus Brands si Sweet Shop.

Pentru mai multe detalii
Radu Lungu
concurs(at)arenaplatos.ro
0747554892

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here