Peste o suta de bicicliste, de toate varstele, au participat duminica, 31 iulie, la prima editie „Skirt Bike Galati”, eveniment organizat de Asociatia BikeWorks, in cadrul caruia doamnele si domnisoarele s-au bucurat de o plimbare relaxanta, dar si de foarte multe premii, cea mai norocoasa dintre participante castigand o bicicleta „Pegas”.

SkirtBike Galati
SkirtBike Galati

Pentru inceput, doamnele si domnisoarele, multe dintre ele costumate cu mandra ie romaneasca, dar si cu bicicletele infrumusetate cu flori, s-au strans in Parcul Mihai Eminescu, din zona centrala a municipiul Galati, unde au primit din partea organizatorilor numere de participare si bilete pentru tombola cu foarte multe premii de la final.

Astfel, biciclistele, insotite de organizatori, au pornit pe strada Domneasca, in pedalare usoara, etalandu-si tinutele si atragand toate privirile trecatorilor, pentru ca apoi sa ajunga in Gradina Publica, punctul final al traseului. In zona special amenajata pentru Skirt Bike, imbodobita cu flori, la loc de cinste, inconjurata de multe obiecte cu motive traditionale, a fost asezata o bicicleta „Pegas”.

SkirtBike Galati
SkirtBike Galati

Doamnele si domnisoarele nu au ratat ocazia de a se fotografia si au vorbit, pline de voie buna, despre aceasta pasiune comuna care le uneste, mersul pe bicicleta. A urmat o tombola, in cadrul careia s-au acordat numeroase premii oferite de sponsori, iar cea mai norocoasa dintre participante a plecat acasa cu o bicicleta „Pegas”. La final, participantele s-au bucurat de un miniconcert live sustinut de trupa CandyBar.

„ La prima editie SkirtBike Galati au participat peste o suta de bicicliste. Evenimentul a fost primit cu incantare de doamne si domnisoare si cu siguranta vor exista si editii viitoare! Sustinem utilizarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic in activitatile de zi cu zi. Am vrut sa aratam ca putem pedala in tinute sic si feminine, iar bicicleta nu ne incomodeaza in nici un fel. Le multumim pentru suportul acordat sponsorilor, voluntarilor si autoritatilor locale, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil”, a afirmat Nicoleta Vintu, project manager SkirtBike Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here