Asociatia BikeWorks anunta deschiderea inscrierilor pentru editia de primavara a evenimentului „Juniorii Pedaleaza” care va avea loc in data de 22 aprilie 2017, in zona impadurita de langa stadionul „Dunarea”, din municipiul Galati.

Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”
Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”

Astfel, cei mai mici biciclisti, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, sunt asteptati sa se inscrie la cea de-a noua editie a concursului care se va desfasura in regim de contratimp, pe teren accidentat. Competitia poate fi considerata ca fiind atat de indemanare, cat si de viteza, iar la final cei care vor reusi sa parcurga traseul in cel mai scurt timp vor urca pe podium si vor fi premiati.

Siguranta pe bicicleta este o prioritate, motiv pentru care toti copiii care vor participa la acest concurs vor trebui sa poarte obligatoriu casti de protectie.

Important de retinut este faptul ca inscrierile se fac online, pe site-ul Asociatiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, in cadrul sectiunii dedicate concursului Juniorii Pedaleaza, pana joi, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent. De asemenea, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va contine: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apa, medalie de finisher si diverse produse de la sponsorii evenimentului.

”Traim intr-o perioada in care copiii sunt foarte atrasi de tablete sau telefoane, dar noi continuam sa-i provocam sa faca miscare. Ne dorim sa fie cat mai multi participanti, sa se bucure de traseul de concurs si de interactiunea cu toti cei care indragesc mersul pe bicicleta”, spune Daniel Butan, coordonatorul proiectului celei de-a noua editii a concursului Juniorii Pedaleaza.

detalii pe www.bikeworks.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here