Ziua Nationala a Pasiunilor | editia IIICand? Vineri, 23 septembrie 2011,
Unde? Centrul Vechi din Bucuresti.

Ziua Nationala a Pasiunilor, editia a-III-a, este un proiect Pasiunea.Eu. Vineri, 23 septembrie 2011, Pasionatii vor ocupa Centrul Vechi din Bucuresti unde va asteapta 23 de locatii fierbinti din Centrul Vechi, 23 de Ateliere ale Pasiunilor, desfasurate simultan, incepand cu ora 16.00.

– Video Games, jucam tenis XBOX-Knect si WII proiectat pe Cocor si pe cladiri,
Escalada, ne cataram pe o cladire din anul 1933, dar punem si un panou de incercare pentru voi,
Mountainbike,
– Degustari vin,
– Expozitie de masini retro,
– un raliu de noapte, in care offroaderii cu proiectoarele aprinse si cu motoarele ambalate vor porni de aici intr-o cursa de noapte,
– Marsul Fotografilor – pasionati, adica voi – veti merge “din subiect in subiect”; daca apoi ni le veti trimite, vor fi reunite in albumul… FOTO SEMNATURA PASIUNII!
– Tir cu arcul pe un teren viran, timp de 4 ore, arcurile isi asteapta tintasii!

Ai o Pasiune, vino Vineri in Centrul Vechi! N-ai inca una? Gaseste-ti-o aici! Evenimentul se afla deja la editia a 3-a si se anunta super fun.

Si acum sa va verificam cunostintele!

Ce este un hobby? Un hobby este definit ca o pasiune pentru o activitate.

Ce hobby-uri sunt? Fotografia, colectiile de timbre, autografe, carti, diferite sporturi si arte, gatitul, gradinaritul, cititul si multe altele.

Cu ce te ajuta sa ai un hobby ? Este un moment in care te poti relaxa, facand ceea ce iti place, prinzi putere, esti mai energic, si te simti mai bine stiind ca din cand in cand iti poti indeplini “o dorinta”, sa poti sa faci ceea ce iti place. Exista in lume o multime de Zile Nationale, una mai ciudata decat cealalata. Ca de exemplu “Ziua Nationala a Veveritelor” , “Ziua Nationala a Complimentelor”, ” Ziua Nationala a Imbratisatului”.

pentru noutati urmariti pagina de facebook Urmeaza-ti pasiunea!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here