Zilele boulderingului la Vertical Spirit - editia a douaIn zilele de 25, 26, 27, 30 si 31 ianuarie, sunteti invitati la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului, unde se vor desfasura “Zilele Boulderingului la Vertical Spirit – editia 2012”.

Update:
Deoarece zapada si viscolul din ultimele zile i-a impiedicat probabil pe unii dintre cei care ar fi vrut sa vina la Zilele Boulderingului sa ajunga la sala, s-au decis urmatoarele:
– cei de la categoria Recreativ care nu au putut veni miercuri in prima zi de concurs sau vineri in cea de-a doua, precum si cei de la categoria Open care nu au putut veni joi in prima zi dedicata lor, pot veni sambata sa se dea pe traseele de concurs si sa puncteze in clasament.
– Atentie: cei care au venit deja in zilele mentionate, dar le-au ramas trasee nerealizate, nu se pot da sambata pe ele si in cazul reusitei sa puncteze in clasament.
– totodata, sambata accesul la traseele de boulder este permis tuturor, fara restrictii, dar cu respectarea celor de mai sus, in cazul in care vor sa puncteze in clasamentul concursului.

Evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor si practicantilor de bouldering, indiferent de nivelul la care se afla si va consta intr-o succesiune de “serate de bouldering”, fiecare avand o tematica diferita, in functie de nivelul celor carora se adreseaza. Accesul in sala se va face pe baza abonamentelor valabile sau platind intrarea (pentru cei care nu detin abonamente).

Ca si la editia precedenta, amenajator va fi Oliver Batar, iar traseele vor fi noi – noute , pe culori.

Participantii vor fi impartiti in doua categorii:
– RECREATIV
(cei care catara maxim 7+ / 6b+ dupa lucru) si
– OPEN
(cei care catara mai mult de 7+ / 6b+ dupa lucru)

Serile de 25 si 27 ianuarie (miercuri, vineri) – Calificari categoria Recreativ (fete / baieti)

Serile de 26 si 30 ianuarie (joi, luni) – Calificari categoria Open (fete / baieti)

In fiecare seara vor fi amenajate cate 14 trasee noi, avand dificultati variate, in functie de categoria careia se adreseaza. Participantii pot catara traseele oricand in intervalul 18.00 – 22.00. Maniera: dupa lucru, numar nelimitat de incercari.

Seara de 31 ianuarie (marti) – Finala Open & Recreativ (fete & baieti)

Pe baza rezultatelor din cele 4 seri (cate doua seri pentru fiecare categorie), se va realiza un clasament care ii va desemna pe finalisti. Pentru finala vor fi setate cate 7 trasee pentru fiecare categorie. Participantii au la dispozitie 1 ½ h , in intervalul 18.00 – 19.30, pentru a incerca traseele. Dupa 30 min de pauza, intre orele 20.00 – 21.30 vor avea loc finalele cu arbitrii. Fiecare finalist are dreptul la 3 incercari oficiale pentru fiecare traseu.

Pe durata zilelor boulderingului accesul la panoul de bouldering va fi permis doar celor care participa la eveniment, conform categoriilor mentionate. Participarea este permisa oricui, fara obligativitatea de a puncta in clasament, dar traseele aferente fiecarei categorii pot fi incercate doar in serile dedicate.

Accesul la peretii de escalada pe durata Zilelor Boulderingului se va face conform programului obisnuit al salii.

Pentru cei care nu detin abonament la sala si participa la doua dintre Zilele Boulderingului, taxa va fi de 40 RON pentru ambele seri (in loc de 50 ron), iar daca participa si la finala taxa va fi de 60 RON (in loc de 75).

detalii pe verticalspirit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here