Workshop Slackline ContestCand? 04-05 decembrie 2010
Unde? Bucuresti in incinta Ecran Club Grozavesti

“Workshop Slackline Contest” este un eveniment de tip competitie , organizat de Asociatia Sportiva Pro Boulder Project impreuna cu echipa Gibbon Slacklines Romania , in perioada 04-05 decembrie 2010,incepand cu ora 10:00, in Bucuresti in incinta Ecran Club Grozavesti – Fundatia pentru Tineret.

 

Ce este slacklining-ul ?

Slacklining-ul, un  sport ce oglindeste cerintele din societatea  de astăzi: flexibilitate, relaxare, creativitate, concentrare, echilibru  si desigur distractie. Este un sport foarte spectaculos care ofera practicantului foarte multe beneficii de ordin fizic, psihic si social.

Pentru a încerca şi experimenta toate acestea slacklining-ul oferă spaţiul ideal pentru a face acest lucru prin utilizarea lui intr-un mod inovator – prin mişcare creativa între copaci, pământ şi cer.

Concluzionand,  slacklining-ul consta in mentinerea echilibrului pe o chinga legata intre doua puncte fixe ( copaci, stalpi, etc. ) si traversarea ei, fiind completat cu o serie de trickuri ce pot fi realizate in functie de pregatirea si experienta fiecarui practicant.

 

DESCRIERE

-“WSC” este primul concurs de slackline din Romania. Este un concurs pentru promovarea acestui nou sport si in mediul educational ( scoli, licee, facultati, etc.)
-Este un concurs pentru promovarea miscarii in aer liber si nu numai, intr-un mod cat mai placut, benefic si spectaculos, tinand cont de toate beneficiile aduse de practicarea slacklining-ului.

 

CONDITII DE PARTICIPARE

-Pot participa numai persoanele care au implinit varsta de 18 ani;
-Pot participa numai persoanele care s-au inscris pana la data de 28 noiembrie 2010, folosind formularul de inscriere de pe website-ul concursului contest.gibbon-slacklines.eu ;

CATEGORII

Concursul are doua categorii: baieti si fete

 

PREMII

Premiile se acorda celor 2 categorii, respective locurilor 1,2 si 3, precum si un premiu special oferit in sistem tombola ( tombola la care nu participa ocupantii locului 1 de la ambele categorii ).

LOCUL 1 – trofeu, diploma, un set slackline GIBBON, produse si servicii;
LOCUL 2
diploma, produse si servicii;
LOCUL 3 – diploma, produse si servicii;
PREMIU SPECIAL – un set slackline GIBBON, produse si servicii.

 

PROBE

Concursul va avea doua probe:

-1. Mers pe slackline -concurentul trebuie sa parcurga o distant cat mai mare pe slackline;
-2. Echilibru pe slackline – concurentul trebuie sa stea cat mai mult timp in echilibru pe slackline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here