We tour party 2013 | Experience Romania like we do!

Pe 21 noiembrie 2013, incepand cu ora 21:00, la Colectiv (Str. Tabacarilor la numarul 7, in fosta fabrica Pionierul), esti invitat sa vizualizezi in premiera filmul oficial WeTour 2013 by Mihai Bivol in cadrul unui mix eclectic de cultura urbana care imbina: oldschool hiphop, expozitie de fotografie, breakdance, film si underground folclor.

Asa ca artisti, styleri, rideri sau pasionati de cultura urbana, get your swag on, cuz WeTour Crew is in the house! Aaaaaait!

We Tour inseamna promovarea culturii urbane in peisajul autentic romanesc adunand la fiecare editie rideri si adepti din diferite domenii de exprimare underground.
In ultimii 5 ani s-au organizat deplasari in tara si in Europa cu ajutorul carora comunitatea a crescut, fapt care a ajutat la diversificarea activitatilor si totodata unificarea lor sub un singur motto “Experience Romania like we do!”.

We Tour Party are loc in club Colectiv , cel mai fresh spatiu din Bucuresti, dotat cu determinarea sa alinieze viata de noapte romaneasca la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa care seteaza un nou standard al calitatii in ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expozitii si happening-uri de noapte, intr-o fosta fabrica de tenisi.
Din punct de vedere muzical, aducem in fata voastra artisti care consideram ca nu au nevoie de nicio prezentare: Vlad Dobrescu, Subcarpati, Flou Rege, Aforic si Chimie, iar pe parcursul serii vom asista la demonstratii de breakdance din parte trupei Frequency, castigatori la “Romania Danseaza”

Pentru cei vizuali, peretii Colectiv-ului vor gazdui expozitia foto cu fotografii profesionale realizate de participanti ai turneului (4:44 Film & Photography s.a).
De visuals se ocupa Cote, de restul surprizelor ne ocupam noi
Vino si tu la party si asista la premierea riderilor WeTour!

Eveniment We tour facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here