https://www.extremeaddict.ro/stiri/din-bucuresti/vertical-step-maraton-2013.html/A mai trecut un an si o noua editie a Vertical Step Maraton a luat sfarsit. Cea mai reusita de pana acum!

Nu o spunem noi, o spun cei care au participat la eveniment si care au venit cu mic cu mare din toate colturile tarii si chiar de peste hotare.

“It was the best competition I’ve ever been”

Emiliyan Kolevski, Bulgaria (catarator bulgar de top, participant la numeroase competitii de catarare ), locul 2 la editia din acest an a Vertical Step Maraton.

In acest an un record a foat atins: a fost evenimentul de catarare indoor cu cea mai mare participare de pana acum din Romania: 140 de sportivi in competitie  si un public extrem de numeros si entuziast la finale.

In spatele Maratonului din acest an a stat o munca uriasa, dar rezultatele au fost pe masura. Nu partea de organizare propriu–zisa a evenimentului a fost cea mai grea, ci lucrarile de amenajare din sala, in special construirea noului tronson de escalada. Timp de o luna de zile s-a lucrat zi si noapte, pentru ca noul perete sa fie gata la eveniment.

Numarul cataratorilor care s-au inscris la concurs ne-a depasit destul de mult asteptarile si a trebuit sa ne adaptam din mers, pentru a crea tuturor conditii optime de catarare. Speram ca am resusit in cea mai mare parte.

Punctul culminat al evenimentului l-a constituit Finala la proba de escalada, in care muzica de calitate, luminile, spectaculozitatea si ingeniozitatea traseelor si nu in ultimul rand evolutia sportivilor au creat un spectacol de exceptie, demn de o Cupa Mondiala!

Toate acestea ne spun ca Vertical Step Maraton este o intalnire apreciata si asta ne bucura foarte mult. Speram ca cei prezenti, in calitate de participanti sau spectatori s-au simtit bine si au gasit aici o sursa de inspiratie si de motivatie viitoare.

Numarul considerabil de participanti, precum si buna mediatizare evenimentului (multumim partenerilor nostri: Rock FM, Gazeta Sporturilor, dodeduca.ro, liberinmiscare.ro, extremeaddict.ro) demonstreaza ca ne-am atins in mare parte unul dintre obiectivele organizarii evenimentului, acela de a populariza acest frumos sport.

Ecourile despre eveniment care au ajuns la noi  au fost in mare parte pozitive, am primit aprecieri pentru frumusetea si diversitatea traseelor , pentru organizare si pentru efortul imens al echipei Vertical Spirit de a termina la timp toate amenajarile si toate schimbarile care s-au facut in sala si care s-au finalizat chiar cu cateva ore inainte de a incepe concursul.

Inca au mai ramas foarte multe de facut, iar toamna viitoare speram sa ne revedem la o noua editie a Vertical Step Maraton,  intr-o sala pe care ne-o dorim din ce in ce mai complexa, mai performanta si mai primitoare pentru cataratori.

Multumim pentru sustinere :

–       Sponsorilor: Mercedes-Benz Clasa A, Hilti, Nutline, Alpin Expe, Redis Nutritie, Maramont Sport, Vertical Store.

–       Partenerilor media: Gazeta Sporturilor, Rock FM, Webbing, Bivuac Media, dordeduca.ro, liberinmiscare.ro, extremeaddict.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here