Vertical Step Maraton 2012Ca la fiecare final de noiembrie ne pregatim pentru o noua editie a Vertical Step Maraton, eveniment de traditie al salii de escalada Vertical Spirit. Va invitam asadar si in acest an, la un concurs maraton de escalada si boulder, desfasurat asa cum v-ati obisnuit pe durata a doua zile.

Prima editie a Vertical Step Maraton a avut loc in 2009 cu ocazia inaugurarii celei mai inalte sali de escalada din Romania, deschisa de Vertical Spirit in Bucuresti,  iar acest mix de escalada sportiva si bouldering l-a transformat intr-o competitie inedita pe scena escaladei din Romania, care atrage an de an tot mai multi participanti. Evenimentul este apreciat nu doar de cataratorii romani, la toate editiile de pana acum avand si participanti de peste hotare.

Ramanem consecventi scopului nostru: acela de a aduna laolalta in numar cat mai mare, cataratorii din intreaga tara, dar si din tarile vecine in cadrul unui eveniment plin de culoare si dinamism si totodata de a promova dezvoltarea escaladei in Romania.

Vertical Step Maraton se adreseaza tuturor celor pasionati de catarare, incepatori sau avansati si nu este rezervat “elitei”,adica sportivilor cu performante ridicate, ci este un un festival dedicat catararii, spiritului liber si non – conformismului celor care practica acest sport. Deoarece numarul participantilor la acest eveniment a crescut de la an la an, la editia din 2012 participantii vor fi impartiti in mai multe serii, astfel incat fiecare sa aiba suficient timp si spatiu pentru a incerca si catara cat mai multe trasee. Detaliile le puteti citi la sectiunea „Regulament

In runda de calificari vom avea trasee numeroase, variate si accesibile tuturor, indiferent de nivel. Celor mai buni sportivi „ le rezervam” Finala, pe care o vom transforma intr-un adevarat spectacol de forta, suplete si concentrare, totul in lumina reflectoarelor si pe o muzica de cea mai buna calitate!  Asadar ii invitam pe finalisti sa evolueze intr-o atmosfera  special creata pentru ei,  iar spectatorilor le promitem ca nu vor regreta ca au ramas sa-i urmareasca sa-i incurajeze  si sa-i aplaude. Si de ce nu, sa se motiveze !!!

Fiind un “maraton” de escalada si bouldering ii incurajam pe toti participantii sa dea curs provocarii noastre si sa participe atat la sectiunea de boulder, cat si la cea de escalada, depasindu-si propriile limite si iesind din zona de confort.

Amenajator principal va fi nimeni altul decat Oliver Batar.
Ca de fiecare data, PREMIILE  nu vor lipsi !

Taxa de participare:

40 RON pentru cei care se inscriu on-line
50 RON pentru cei care se inscriu la fata locului.

!!! IMPORTANT

Pentru o cat mai buna organizare va rugam sa va inscrieti on-line. Inscrierile on-line se pot face pana pe data de 20 noiembrie, ora 22.00. Pe data de 21 noiembrie se va publica pe site componenta seriilor pentru ambele categorii. Participantii din afara Bucurestiului vor avea prioritate la includerea in seria 2. Cei care se vor inscrie la fata locului, vor intra automat in seria 1 daca se prezinta la inscriere in intervalul 09.00 – 09.30 sau in seria 2 daca se prezinta la inscriere in intervalul 12.00 – 12.30.

Locatie:

Strada Baicului, Nr. 80, Sector 2, Bucuresti (in incinta Electronica, cu intrare din Strada Sergent Nicolae Culea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here